2777
2789

اگه کسی نمره های نهاییش خوب باشه معدل حدودا ۱۸ و نیم ۱۹ اینا باشه ولی کنکور نخونه براش حدودا چه رتبه ای میتونه بشه حالا که سوابق ۶۰ درصده؟ رشته ریاضی 

من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم🌊

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

والا من پارسال که کنکوری بودم با ۵۰ درصد تاثیر سوابق دوازدهم و معدل ۱۸ و میانگین ۲۰ درصد مهندسی کامپیوتر دولتی اوردم

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک
والا من پارسال که کنکوری بودم با ۵۰ درصد تاثیر سوابق دوازدهم و معدل ۱۸ و میانگین ۲۰ درصد مهندسی کامپ ...

تاپیک یکی مونده به اخرمم یه سر بزن همه کنکوریا و پشت کنکوریا اونجا سوال میپرسن

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک
18 و نیم خوب نیست19 به بالا 19 و نیم اینا خوبهو تاثیرش از کنکور کمترهاما چون رشتت ریاضیه یکم تلاش کن ...

میدونم ۱۸ و نیم عالی نیست ولی حالا فرض کن نشه کنکور بخونه نمیدونی حدودی چقدر میشه؟

والا من پارسال که کنکوری بودم با ۵۰ درصد تاثیر سوابق دوازدهم و معدل ۱۸ و میانگین ۲۰ درصد مهندسی کامپ ...

چه خوب 

تست چقدر کار کردی؟ 

فیزیک و شیمی و ریاضی چه فصل هایی خوندی؟

عزیزم معدل ۱۸ بدرد نمیخوره بخون برا بالای ۱۹.۵ 

امسال فرق میکنه رقیبات سخت تر از اونی ان که فکرشو میکنی

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

عزیزم معدل ۱۸ بدرد نمیخوره بخون برا بالای ۱۹.۵ امسال فرق میکنه رقیبات سخت تر از اونی ان که فکرشو میک ...

عه رشته‌ت ریاضیه 

فک کردم تجربی یا انسانی هستی 

آره خوبه قبول میشی

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀