2777
2789

خسته ترینم شب مهمون دارم بعد دیشب لا هم دعوا کردیم تو تایپک قبل نوشتم میتونین بخونین بعد قهریم باهم شبم خونوادم میان پیام دادم صبح این ویرا رو بخر جواب نداد بعد گفتم نخر خودم پا شدم رفتم خریدم زنگشم زده جواب نداد واقعا دنیا بهم یه شوهر با احساس بدهکاره خوشبحالتون اگه دارین شوهر من ن پول داره ن محبت میده نه عشق میده واقعا هیچی نداره نمیدونم عاشق چیش شدم باهاش ازدواج کردم واقعا با نداریش ازدواج کردم سنم پایین بود عقلم نمیکشید حتی برای اولش جز حلقه چیزی برام نخریدن عین بدبختا بودم از همون اول خاک بر سرم  انگار شوهر چی بود انقد ک اطرافیانم میگقت وای سنت رفت بالا انگار دختر 20 ساله ترشیده اس اونم من ک درس میخوندم بخدا هیچ مردی تا حالا عاشقم نبوده هیچ مردی تا حالا عشق واقعی رو درک نکردم از جانب مردی  همیشه ترد شدن رو چشیدم خوشگلم خوش اخلاقم تحصیل کرده ام سر کار میرم 😔 ولی شانس ندارم ولی خواهرم انقد بد با شوهرش حرف میزنه قهر میکنه یه بارم نرفته آشتی کنه شوهرش بدو بدو میاد منت کشی منه بدبخت خودمو تباه کردم کاش میشد جدا شم کاش میشد برم یه جای خیلی دور واقعا اگه ازدواج راه برگشتی داشت خیلی دنده عقب میگرفتم دهنمو میبستم و بهش بله نمیگفتم تمام شب مناظر بودم بیاد و نیومد حس میکنم دوسم نداره منم دوسش ندارم مثل قبل واقعا قبلا خیلی دوسش داشتم حتی یه بار در حد چت بهم خیانت کرد بخشیدمش باید همیشه مدیونم باشه و نیست من چرا باید انقدر تنها باشم 😔

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

واقعا 20 سالگی زوده برای ازدواج. آدم تجربه نداره درست انتخاب کنه. شما هم حالا شب مهمون داری دیگه هی ...

اره واقعا زوده کاش انقد اطرافیانم زر نمیزدن ازشدمو میخوندم نه ازدواج کنم مبخام خودمو خالی کنم تا مامان عزیزم نفهمه چ غمی دارم دلم شکسته از بس گریه کردم چشام پفه

دنبال نکات مثبتش باشهیچکی خوب مطلق یا بد مطلق نیستباید (معذرت میخوام) خرش کنی🙃😁

ینی هی ازش تعریف کنی؟

چه فایده ای داره خر کردن؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
بیشتر ببینید

میدونی مشکلت چیه؟

میشه خواهرانه راهنماییت کنم ناراحت نشی!؟

مهر طلب و آویزون شوهرتی ببخشید البته

اون شخصیت مستقل داره خودش هعی فاصله میگیره شوهرش هعی جدبش میشه

تو هعی دنبال محبت و عشقی و ب شوهرت محبت میکنی اون خوشش میاد دنبالش بدویی

خودت اولویت خودت باش ب خودت برس خیلی 

مستقل و جدا از اون ب کارات برس 

ی زن زیبا و مستقل باش  بهش محل نده خودش سعی میکنه تورو بدست بیاره

اینقد دم دستش نباش 

اصلن بش رو نده ی جوری رفتار کن انگار قهر باشه یا نه برات مهم نیست و بهرحال بهت خوش میگذره چ باشه چ نباشه

عزیزم بیخیال پاشو غذاتو درست کن اهنگ گوش کن به خودت عشق بورز  خودتو واسه مهمونی آماده کن شوهرتم محل سگ نده خودش برمیگرده سمتت 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
بیشتر ببینید