چه منطقی برای این حرفتون دارید بجز دین(که اونم یک عقیده فردیه نه یک چیز برای اثبات حقیقت)،من توی رابطه با کسی نیستم و کاملا هم این رو برای خودم زود میدونم و از نظرمم رابطه جنسی قبل ازدواج هم به یک نوعی حماقته،ولی به چه حقی به خودتون چنین اجازه ای رو میدید که چون یک فرد با عقاید شما نسبتی نداره به اون هرچیزی که میخواید بگید؟مثلا قراره طرف چون ازدواج سنتی نکرده جامعه خراب شه؟لطفا خودتون رو اصلاح کنید.
(این پست هیچ توهینی به مذهبی های عزیز نشده و صرفا مخاطبم افرادی بودن که به بقیه ناسزا میگن به خاطر نداشتن عقیده هماهنگ باهاشون.)
دیگه تو جهان سوم داریم زندگی میکنیم چ انتطاری ازمون داری
در حال گذروندن وحشتناک ترین روزای زندگیمم مامانم باید دیسک کمرشو عمل کنه شبانه روز از درد داد میزنه مستاجریم هیچ کسم نداریم بچه طلاقم هستم پول عمل نداریم ازت خواهش میکنم تاپیکمو دیدی برام دعا کن از ته قلبت😭🙏🏻❤️🩹
دوس داریم اینجوری فک کنیم برای فکرمونم باید از بقیه اجازه بگیریم؟!
اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد اینجا بهم توپیدن دیگه تو امضام جوابو نوشتم
خراب نیست ولی دختری که هر هفته یه دوسپسر داره یا همزمان با چند نفر رابطه داره خرابه
من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره