2777
2789
عنوان

چرا فکر می‌کنید هر دختری که دوست پسر داره خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 126 پست
ببخشید اگه آزارتون دادم ولی کلا با افرادی بودم که به کسایی که دوست پسر دارن ناسزا میگن

عزیزم انتظار نداری که کاربرا باهم هم نظر باشن ؟ با یه تاپیک هم قرار نیست بپذیرن که ذهنتشون اشتباه 

فقط اعصاب آدمو خورد میکنن

هرکی به اسم کاربریم اشاره کنه<مادر سه نقطه> هست😊اگه بلدی با منطق حرف بزن، اگه بلد نیستی دیگران هیچ علاقه ای به فهمیدن شعور پایین شما ندارن ؛)))

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم من خودم سنتی ازدواج کردم ولی همیشه میگم کاش دوست بودم عاشق می شدم بعد ازدواج می کردم وعشق قبل ...

عزیزم تجربه شما مال شماست و میتونست هر اتفاقی بیفته نه برای چیزای دیگه.

دوست پسر رو حقیقت قبول ندارم یعنی رابطه الکی جهت سرگرمی اما بدون رعایت چارچوب 

ولی آشنایی با یه نفر که تنها پدر و مادر خبر داشته باشن جهت ازدواج (اونم نه فقط حتما باید به ازدواج ختم شه باهدف اینکه هم دیگه رو بشناسند اگر اوکی بود ازدواج کنن) به نظر من خیییییلیم خوبه 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

عزیزم انتظار نداری که کاربرا باهم هم نظر باشن ؟ با یه تاپیک هم قرار نیست بپذیرن که ذهنتشون اشتباه فق ...

درسته ولی امیدورام حداقل به اون آگاهی برسن که عقاید خودشون رو به زندگی دیگران تحمیل نکنن.

عزیزم من خودم سنتی ازدواج کردم ولی همیشه میگم کاش دوست بودم عاشق می شدم بعد ازدواج می کردم وعشق قبل ...

آره ،بنظر منم روابط باید در چارچوب باشه که هم دختر هم پسر همو بشناسن و یه تصمیم درست و با شناخت نسبت به جنس مخالف انتخاب آخرو داشته باشن.من کلا سخت نمیگیرم ، ولی خودمم دوران مجردی دوس پسر نداشتم ولی با شوهرم در ارتباط بودیم.

خدا یا شکرت 🌹

به نظر من دوست پسر داشتن با رل زدن فرق داره ، رل هیچ تعهدی نداره پس عینا هرزه بازی محسوب میشه ولی دوست پسری که بهش متعهد باشی و ارتباطتون در چارچوب باشه اینطور نیس (منظورم رابطه جنسی نیس) ، هرچند در هر صورت وقتی رابطه شخصیت عمومی بشه کاملا به ضررته ولی من به کسی که تعهد نداره میگم خراب 

مجازی شده جایی برای خالی کردن عقده های خیلیا 🙂 اما این صفحه نه🦋🍃
دوست پسر رو حقیقت قبول ندارم یعنی رابطه الکی جهت سرگرمی اما بدون رعایت چارچوب ولی آشنایی با یه نفر ک ...

بنظر من باید دختر و پسر تو اجتماع باشن ،خیلی معمولی رابطه ی اجتماعی داشته باشن تا بیشتر آدمارو بشناسن،یه دوس دارم با تمام خاستگاراش قرار میذاره و صحبت میکنه با شناخت رد میکنه ،خیلی عاقل و منطقی شده ، اینجوری خوبه .

خدا یا شکرت 🌹

روابط ساده مثل حرف زدن و دست دادن و اینا اوکیه ولی وقتی روابط متعددی قبل ازدواج داشته باشی خصوصا جنسی از نظر علمی هم غلطه و موقع ازدواج مشکلاتی ایجاد میشه ، منکه خودم به شخصه دوست ندارم همسر ایندم دوست دختر داشته باشه و یه سری چیزارو تجربه کرده باشه ولی خوب بالاخره زمونه عوض شده چی بگم 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
کسی که رابطه جنسی داره خراب نیست، کسی که با بیش از یه نفر رابطه جنسی داره خرابه

نظرات متفاوته ، نظر من اینه . چه به یه نفر بده چ صد نفر فرقی نمیکنه مهم اینه زنا کرده

حآلَم‌دَقیقا‌شَبیه‌دَست‌خَط‌دُکتُرآست؛