2777
2789
عنوان

جای من باشید چیکار میکنید در حال جدایی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 104 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یعنی باید بنویسم اینارو ؟ یا گفتنش کافیه؟ اتفاقا پرونده ام رفته دست دادگاه منتظر ابلاغیه هستم ک برم

باید بنویسی معمولا قاضی اونروز خیلی وقت نمیده  خودتم استرس داری ممکنه یادت بره   همه رو بنویس بده بزارن تو پرونده  خودتم بر حسب اولویت بنویس رو کاغذ اونروز دستت باشه که صحبت کوتاه و جامع باشه  بدون گریه ناله و..... 

چون خیلی اذیت شدم تو اون زندگی و شوهرم بیرونم میکرد تصمیم دارم مهریه بگیرم ک حداقل نگن دخترو گرفتیم ...

ایول اصلا از حق و حقوقت نگذر،اگه ما زنها کوتاه نیایم و حق و حقوقمونو از همچین مردهایی بگیریم دیگه جرات نمیکنن سرمون بلا بیارن و درس عبرتی براشون میشه که مفت و مجانی قسر در نرن

شغل شوهرت و تک پسری و رابطش با خانوادشو که از قبل میدونستی و قبول کردی زنش شدی تو قسمت شرایط خودتم ربطی نداره هرکی باباش پولداره بعد ازطلاق زندگی خوبی داشته باشه یا نداشته باشه با شوهرت حرف بزن بگو یا خونمونو جدا کنیم یا من میرم ببین عکس‌العملش چیه 

دقیقا ک خونوادشو انتخاب کردههمه میگن طلاق سخته فلانه نمیدونم

با بچه سخته خانواده پشتت نباشه سخته تو که خداروشکر نه بچه داری پدرت هم که میگی پشتته

همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

شرایط خودتم خوبه اما شوهرتم مشکل خیلی جدی نداره نه زن بازه نه معتاده نه دست بزن و بی ادبهاما خب باید ...

اره خب حتی مسعولیت در برابر خواهرای متاهلش هم داره متاسفانه اگ بزارن خوبیم ولی از بس کارو برنامه میچینن براش مثلا مامانش صبحا زنگ میزنه بابات رفته بار بیاره تو برو فلان کارهارو انجام بده 

مثلا زندگیم مستقل نیست ک خودمون دوتایی تصمیم بگیریم و زندگیمونو بسازیم یا پس اندازی کنیم یا چیزی

اگر براتون امکان داره چند جلسه بصورت تکی و یا باهمسرتون برید مشاوره طلاق.

پرونده رفته دادگاه چون شکایت کردم ترک انفاق و مهریه و نفقه منتظرم ابلاغیه بیاد برام ک حضوری برم دادگاه

یه چیز دیگه بگم اینکه اینجا اگر نظر میپرسی اکثرا مجردن و تجربه زندگی مشترک ندارن پس نمیتونن بهت کمک ...

خب چیکار کنم ب نظرتون؟ من خیلی سردر گمم و مشکل اینجاس تا ابد همینه شرایطش

اره دقیقا بابام پشتمهدیپلم تجربی دارم میخام واس کنکور بخونم

پس خوبه اول از همه اگه شوهرت اومد دنبالت باهم برین مشاوره اگه راضی شد جدا بشه از اونا خوبه اگه کوتاه نیومد از این اوضاع تصمیم با خودته اگه توی خودت میبینی بااین شرایط زندگی کنی 

همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤