2777
2789
عنوان

قتل‌های عجیب تا حالا به گوشتون خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 42 پست

یه دختر بچه رو تازگیا شوهر خالش کشته

بعضیا میگن با پدر رومینا اختلاف داشته

بعضیا میگن بدهی داشته بخاطر گوشواره های رومینا این کارو کرده

بعد اینکه دختر بیچاره رو به ضرب چاقو میکشه چاقو رو به قلبش میزنه بعدش میبره میندازه تو به جوبی که از سیاهی ازش رد میشده

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خودت میگی تجاوز و خفگی بعد میگی علت مرگ رو نمیدونن؟

اره خب دلیل قتلش چیه؟؟ کی اونو کشته؟کسی نمیدونه 

ن دشمن دارن ن طلاهاشو بردن دختره هم اونایی ک دیدنش میگن حتی لباساشم خاکی نشدن و روسریشم سرجاشه خیلی غیرطبیعیه

🤎انسان باشیم🤎
اره خب دلیل قتلش چیه؟؟ کی اونو کشته؟کسی نمیدونه ن دشمن دارن ن طلاهاشو بردن دختره هم اونایی ک دیدنش م ...

تجاوز

دختره رو تنها دیدن هوسشون بالا زده  گرفتن تجاوز کردن بعد کشتن که لو نرن

گوشواره هم وقتی درآوردن یعنی میخواستن بدزدند بعدش یا هول شدن فراموش کردن یا ترسیدن که موقع فروش لو برن نبردن همونجا مونده

از روی DNA اسپرم هم میتونن قاتل رو شناسایی کنند که احتمال زیاد آشنا هم بودن چون کشتنش

تجاوزدختره رو تنها دیدن هوسشون بالا زده گرفتن تجاوز کردن بعد کشتن که لو نرنگوشواره هم وقتی درآوردن ...

ن خب اثر انگشت زن روی گردنش بود که خفش کرده این ابهامه حالا اگه فقط دوتا مرد بود که هیچی می‌گفتیم فقط تجاوزه

🤎انسان باشیم🤎
تجاوزدختره رو تنها دیدن هوسشون بالا زده گرفتن تجاوز کردن بعد کشتن که لو نرنگوشواره هم وقتی درآوردن ...

بعدشم اینکه روستاشون خیلی کوچیکه و کل طایفشون اونجا بودن شخص غریبی نداشتن

🤎انسان باشیم🤎
نمیدونم والا جریانی ک شنیدمو از زن داییم ک میشه دخترعموش تعریف کردم بیشتر ازاین سردرنمیارم

احتمالا دنبال پرونده رو نگرفتن وگرنه از DNA اسپرمی که بخاطر تجاوز داخل واژن دختره بود می‌تونستن قاتل رو پیدا کنن