2777
2789

بچه ها خاله من زمان کرونا فوت شد بخاطر چی؟؟چون خونواده عروسش کرونا گرفته بودن دادن به پسرش اینم رفت ملاقات پسر و عروسش گرفت و سنش یکم زیاد بود دیگه نکشید💔💔

مامان منم بعد اون قضیه سر عروس خالم و خونوادش و حتی پسرخاله م خراب شد گفت شما خواهر دسته گل منو کشتین.. دیگه ماهم قطع ارتباط کردیم الان پسرخاله‌م بعد مدت ها با یه شماره دیگه زنگ زد بمن،من میدونستم اونه جواب نمیدادم.. التماسم کرد که رها تروخدا ما خودمونم نمی‌خواستیم اینجوری شه مادر من بود اون خودش اصرار کرد بیاد ملاقات ماوفلان..گفتم خب الان چی میخوای؟؟گفت بیام دستبوسی مامانت واینا فعلا به خاله نگو..الان نمیدونم چیکار کنم میترسم مامانم از عصبانیت سکته‌ای چیزی کنه😭😭😭😭

تنها کمی نان ما را بس بود اما شکم ها گنده کردیم که گشنه پیدا شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیگه بیماری واگیر دار بوده اینجوری نبوده کسی عمدا بخواد به یه نفر بده اونا گناهی ندارن😕

ما هم توی فامیل یکی اینجوری شد ، رفت مهمونی یه نفر که کرونا داشت ولی نگفته بود ، گرفت فوت شد دیگه اطرافیان باهم به مشکل خوردن .

🌝💙

دیگه بیماری واگیر دار بوده اینجوری نبوده کسی عمدا بخواد به یه نفر بده اونا گناهی ندارن😕ما هم توی فا ...

اتفاقا اونا اصلا نمیخواستن خاله م بره پیششون خالم هی گفت باید بیام وگرنه میمیرم رعایتم کردن ولی خب مشکل دوطرف بود نه خالم باید اصرار می‌کرد نه اونا میذاشتن این پیرزن بره

چه مادر بی منطقی ببخشید البتهکی عمدا باعث مرگ مادرخودش میشه؟حالا کرونا از پسرش نمیگرفت از بقال سر کو ...

والا من دیگه نمیکشم.. مامانم کلا تندخوعه میترسم از عصبانیت چیزیش شه