2777
2789
عنوان

چقدر سخته که بدونی حق نداری ازدواج کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 53 پست
خدا نکشتت گفتم عایا چه بیماری داری ک دکتر گفته ازدواج نکن اخه افسزدگی؟؟😂من خودم الان کیس تیمارستان ...

درست نیست ازدواج کنم

این ظلم در حق اون خانوم هست

کلی امید و آرزو داره

آقا هستم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اتفاقا دکترت درست گفته همسر سابق من افسردگی شدید داشت و کلی قرص می‌خورد اومد خواستگاری من من بدبخت ک ...

کاملا حق با شماست

درک میکنم

نمیخوام زندگی یکی دیگه رو خراب کنم

آقا هستم

چقدر شما من هستید ،منم همین احساس رو دارم اعصاب صفر حس میکنم نمیتونم کسی رو خوشبخت کنم

میخواستم ازمون وکالت بدم که یهو چندسال پیش بیمار شدم

دوران وحشتناک 

قابل وصف نیست

درد بسیار شدید

گریه

ناامیدی و...

آقا هستم

خداروشکرخداروزی میرسونه.بله افسردگی خیلی سخت خیلیتا کسی افسرده نباشه درکی از این بیماری نمیتونه داشت ...

بله داداش من تا ۲۰ روزی افسردگی خیلی شدیدی گرفتم سه سال خاطر یه دختری و میخواستم‌و ازدواج کرد خیلی حال و روز وحشتناکی داشتم نمیدونم خیلی بی بد جور بی قراری میکردم و یه جا بند نمیشدم اصلا خواب نداشتم این افسردگی بود بنظرت ؟

بله داداش من تا ۲۰ روزی افسردگی خیلی شدیدی گرفتم سه سال خاطر یه دختری و میخواستم‌و ازدواج کرد خیلی ح ...

برا شما یه دوره زود گذر بوده و خداروشکر رد شده

افسردگی انواع و درجه داره

آقا هستم

۳۸سالم دیگه تا کیتنهایی خیلی سخت خیلی

انشالله همین امسال حالتون خوب بشه با آدم درست و حسابی ازدواج کنید

غصه سنتون رو نخورید الان سن ازدواج بالارفته اکیه

درمان رو پیوسته ادامه بدید انشالله زودتر خوب شید

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

برا شما یه دوره زود گذر بوده و خداروشکر رد شدهافسردگی انواع و درجه داره

داداش نمیتونم بهش فکر کنم بدترین روزای عمرم‌بود نمیدونستم به کجا پناه ببرم از شدت حیرانی‌و بی قراری میگفتم‌بال درارم داشتم‌دیوونه میشدم 

افسردگیالبته خداروشکر خیلی بهتر شدم.دوس ندارم زندگی کسی به خاطر من خراب بشهو بیخیال شدم.اما از درون ...

افسردگی درمان داره دوست عزیز باشگاه برو به خودت برس چیزهایی ک دوست داری یادبگیر هفته ای یکبار برو طبیعت اگر تونستی هرشب یا هرصبح برو یه جا پیاده روی یا دویدن این آخرین مورد روی افسردگی خیلی تاثیر داره قرص هم نخور اصلا 

☕🎵🍫🍻