2777
2789
عنوان

چقدر سخته که بدونی حق نداری ازدواج کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 53 پست
علتش؟زیاد سخت نگیر دیگه شرایط مالی به هیچ کس اجازه ازدواج نمیده هممون مثل همیم

چربطی داره 

خب شما دخترا که راحتین این پسرا هستن که باید شرایط مالی داشته باشن و بار سنگین یه خانواده رو  بدوش بکشن

مرد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خدا نکشتت  گفتم عایا چه بیماری داری ک دکتر گفته ازدواج نکن اخه افسزدگی؟؟😂من خودم الان کیس تیمارستانم🤣افسرکی که از هر ده  نفر ۹ نفرشون دارن

در حال گذروندن وحشتناک ترین روزای زندگیمم مامانم باید دیسک کمرشو عمل کنه شبانه روز از درد داد میزنه مستاجریم هیچ کسم نداریم بچه طلاقم هستم پول عمل نداریم  ازت خواهش میکنم تاپیکمو دیدی برام دعا کن از ته قلبت😭🙏🏻❤️‍🩹

بیشتر ببینید
چه بیماری داری؟درمان نداره مگه ؟پیش دکترای دیگه هم برپ

افسردگی

البته خداروشکر خیلی بهتر شدم.

دوس ندارم زندگی کسی به خاطر من خراب بشه

و بیخیال شدم

.اما از درون نابودم

باید پا بزارم رو احساسم

تنهابمونم

آقا هستم

خوب گفته منم رشتم همینه کارگاهای زیادی برای پیش از ازدواج و اختلالات رفتم همیشه میگن تا وقتی به وضعیت پایداری از نظر مالی و روانی نرسیدید ازدواج نکنید 

یادت نره پول هدف نیست بلکه مسیری برای انجام دادن کارهاییه که حالمونو خوب میکنه.

چربطی داره خب شما دخترا که راحتین این پسرا هستن که باید شرایط مالی داشته باشن و بار سنگین یه خانواده ...

خیلی وقته تنها نیستین و نمیتونین تنها باشین 

من گذاشتم ارزوهام رو ازم بدزدن الان توانه مقابله با حسرتامو ندارم ولی بازم امید دارم از  ۶. ۱. ۱۴۰۴ من حقمو باید پس بگیرم 

اتفاقا دکترت درست گفته همسر سابق من افسردگی شدید داشت و کلی قرص می‌خورد اومد خواستگاری من من بدبخت کرد بعد ۶ ماه گفت نمیخوام چون شرایط زندگی نداشت فقط زندگی من خراب کرد و رفت تا خوب نشدی ازدواج نکن

افسردگیالبته خداروشکر خیلی بهتر شدم.دوس ندارم زندگی کسی به خاطر من خراب بشهو بیخیال شدم.اما از درون ...

چقدر شما من هستید ،منم همین احساس رو دارم اعصاب صفر حس میکنم نمیتونم کسی رو خوشبخت کنم 

چربطی داره خب شما دخترا که راحتین این پسرا هستن که باید شرایط مالی داشته باشن و بار سنگین یه خانواده ...

دلت خوشه ب قران فکر کردی همه بابا جونشون براشون جهیزیه میخره؟منی ک هیچ پستوانه ای ندارم وقتی ب این فکر میکنم باید جهیزیه بخرم انگار ازرائیل جونمو میگیره گذشت اونموقع ک همه چی با پسر بود الان از دختر انتطار دارن شاغل باشه و نصف هزینه زندگیو بده

در حال گذروندن وحشتناک ترین روزای زندگیمم مامانم باید دیسک کمرشو عمل کنه شبانه روز از درد داد میزنه مستاجریم هیچ کسم نداریم بچه طلاقم هستم پول عمل نداریم  ازت خواهش میکنم تاپیکمو دیدی برام دعا کن از ته قلبت😭🙏🏻❤️‍🩹

بیشتر ببینید
داداش یعنی الان همه چیت فراهم فقط مونده افسردگیت

خداروشکر

خداروزی میرسونه.

بله افسردگی خیلی سخت خیلی

تا کسی افسرده نباشه درکی از این بیماری نمیتونه داشته باشه

آقا هستم

مگه تا چه حد افسردگی داری ک اجازه ازدواج نداری؟سرکار میری یا ن

خداروشکر نسبت به دوسه سال پیش خیلی بهترم

بله هم زعفرون میفروشم هم اسنپ میرم

اما تا ظهر گیج و بیحالم

آقا هستم