یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
خدا نکشتت گفتم عایا چه بیماری داری ک دکتر گفته ازدواج نکن اخه افسزدگی؟؟😂من خودم الان کیس تیمارستانم🤣افسرکی که از هر ده نفر ۹ نفرشون دارن
در حال گذروندن وحشتناک ترین روزای زندگیمم مامانم باید دیسک کمرشو عمل کنه شبانه روز از درد داد میزنه مستاجریم هیچ کسم نداریم بچه طلاقم هستم پول عمل نداریم ازت خواهش میکنم تاپیکمو دیدی برام دعا کن از ته قلبت😭🙏🏻❤️🩹
اتفاقا دکترت درست گفته همسر سابق من افسردگی شدید داشت و کلی قرص میخورد اومد خواستگاری من من بدبخت کرد بعد ۶ ماه گفت نمیخوام چون شرایط زندگی نداشت فقط زندگی من خراب کرد و رفت تا خوب نشدی ازدواج نکن
چربطی داره خب شما دخترا که راحتین این پسرا هستن که باید شرایط مالی داشته باشن و بار سنگین یه خانواده ...
دلت خوشه ب قران فکر کردی همه بابا جونشون براشون جهیزیه میخره؟منی ک هیچ پستوانه ای ندارم وقتی ب این فکر میکنم باید جهیزیه بخرم انگار ازرائیل جونمو میگیره گذشت اونموقع ک همه چی با پسر بود الان از دختر انتطار دارن شاغل باشه و نصف هزینه زندگیو بده
در حال گذروندن وحشتناک ترین روزای زندگیمم مامانم باید دیسک کمرشو عمل کنه شبانه روز از درد داد میزنه مستاجریم هیچ کسم نداریم بچه طلاقم هستم پول عمل نداریم ازت خواهش میکنم تاپیکمو دیدی برام دعا کن از ته قلبت😭🙏🏻❤️🩹