2777
2789

برا قهر رفته بودم تا شنبه برم مهریه اجرا بزارم امروز شوهرم اومده بود سرخاک بابابزرگم اومد خونه  مادربزرگم تا عصر موند نرفتم پیشش بابام و عموم اومدن تو اتاق گفتن الان موقع حرف و جرو بحث نیست عزا داریم شوهر تو هم وحشی و عصبی هستش بیا باش برو گفتم نمی‌رم بابام عصبانی شد گفت به ارواح خاک بابام اون که طلاق بده نیست میزنم می‌کشمت تا ای لکه ننگ از خونوادمون پاک بشه جدی گفت خیلی ترسیدم باش برگشتم دیگه ام بمیرم قهر نمیکنم برا طلاق میمونم تا خودش بگه برو با ای پدر بی عرضه و ای شوهر آشغال امیدی ندارم برا طلاق 

خدایم برایم کافیست ❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چی؟ تو میدونی؟

بستگی به زندگیه هر شخصی داره.از مشاور کمک بگیر

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

خیلی سخته دختر خانوادش حامیش نباشن ازون ورم شوهرش آدم زندگی نباشه مث آدم اسیر می مونه که تو کوچه بن ...

آره فقط باید یکیمون بمیریم تا راحت بشم

خدایم برایم کافیست ❤