2777
2789
عنوان

هرکس دنبال کار در منزله بیاد

837 بازدید | 66 پست

یه کار تو خونه هست خودتون انجام میدین .  با سرمایه خیلی کم . خیلی هم  پول توشه حقوق ۳۰ میلیون به بالا 

بخدا نه کلاه برداریه نه هیچی واقعی واقعی هست خودمم مشغولم خواست بیام‌اینجا بهتون بگم من خودمم مشغولم شما ها هم برید و انجام بدین 

لطفا درخواست دوستی ندین🙏

چیه؟

صدومین کاربری منه🧚‍♂️     🧚‍♂️ یک دختر غمگین که نیاز به خواب ا بدی🖤 🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️ 🧚‍♂️ زندگی بدجور عذابم میده..🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🎧🚬⚰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم اول بدون اینکه آموزش ببینم شروع کرد خییلی ام علاقه داشتم و یه  چیزایی سرم میشد .ولی خب اولش ضرر کردم چون  اکثر تکنیک هارو نمیدونستم  ولی بعدش با یه بنده خدایی آشنا شدم بهم یاد ددد و الان خیلی فروشم بالاست 

لطفا درخواست دوستی ندین🙏

ساخت اکسسوری که با ۱۰۰ هزار بزرگ ترین و قشنگ ترین تاج واکسسوری گیزنی ولی ۵۰۰ یا ۶۰۰ هزار میفروشی یعنی ۵۰۰ یا ۴۰۰ تومن سودت میشه من که خیلی راضی 

لطفا درخواست دوستی ندین🙏
اگه سرکاریه اذیتمون نکن

نه بخدا چزا سر کاری تاپیک هامو نگاه اکثرا من خودم دنبال کار بودم الان دیر وقت حتی وقت سر خاروندنم ندارم عاشق کارمم خیلی هم فروش دارم و زندگیمو کلا از این رو به اون رو کزدم 

لطفا درخواست دوستی ندین🙏
آخه فروششم مهمه

اون بنده خدا خودش بهم یاد میداد ببین 

هم فروش حضوری هست هم‌مجازی 

فروش مجازی که مفصل باید توضیح بدم حضوری همک درست میکنید و میبردی آرایشگاها اینا اینقد فروشت زیاده که نگو .

یعنی من هر روز دارم کار میکنم گفتم بیام اینجا بگم شما هم استفاده کنید 

لطفا درخواست دوستی ندین🙏