دیگه همینی که هست خرج بالاست و نمیشه همه چی بدوش پسر باشه
خب پس نگو دخترا راحتن
در حال گذروندن وحشتناک ترین روزای زندگیمم مامانم باید دیسک کمرشو عمل کنه شبانه روز از درد داد میزنه مستاجریم هیچ کسم نداریم بچه طلاقم هستم پول عمل نداریم ازت خواهش میکنم تاپیکمو دیدی برام دعا کن از ته قلبت😭🙏🏻❤️🩹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوحهایی از نقره، از آسمان به سوي زمين ميآيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمینویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام
سلام خداروشکر بهترماما بگم کامل و صددرصد دروغهولی نسبت به اون دوران خیلی بهترم
هر وقت نیاز داشتین با کسی حرف بزنین منو مثل خواهرتون بدونین
تاپیکاتونو زیاد دیدم واقعا انسان خوبی هستین
از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوحهایی از نقره، از آسمان به سوي زمين ميآيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمینویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام
چون اون میتونه راحت اینده شمارو تو ازدواج با این حال ببینه و تا وقتی کامل درمان نشدین وارد رابطه و ازدواج نشین هم به ضرر خودتونه هم طرف مقابل عذاب میکشه
من با یه اقای شخصبت مرزی ۵ سال تو رابطه بودم و فقط جفتمون عذاب کشیدیم