2777
2789
عنوان

هیچ وقت مردا رو باور نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 89 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چجچوری باید رفتار کرد ،چ؟؟

باید اول بپذیری که اون ی مرده و با ما فرق داره جننسی جسمی روحی بدنی این در درجه اول 

بعد بدونی که اون نیازای خودشو داره به دنبال تفاوتی که داره مثلا اون فکرش بیشتر فیزیکه کل نگره به چیزایی فک می‌کنه که ما نمی‌کنیم و برعکسش 

بعد باید اول خودت در جایگاه زنانت قرار بگیری و از جنسیت و سیاست زنانگیت استفاده کنی چیزی هم هست به نظرم و خودم بهش رسیدم اینه که وقتی با بچه ها ارتباطت خوب باشه با مردا هم میتونی خوب باشی چون همشون ی بچه فعال درون دارن ینی واقن نه اون بچه بچه ای که بزرگه .بچه ای که ی وقتایی باید براش مادری کنی مراقبش باشی باور کن از خیلیا بپرسی میگن آره همینه من پارتنرم ۳۰سالشه مغروررر۱۸۰و خورده ای قدشه کلی بیا برو شغلی و کاری و... ولی ی وقتایی واقن نیاز به محبت داره کم میاره به نوازش نیاز داره مثل ی بچه جوری که خودش می‌گفت من مراقبت میخوام کوشولوام

همشون همینن به وقتش باید بدونی براشون کی مامان باشی کی ی لیدی🤗

خب رابطه رو که با هرکی میشه داشت باید یکمم احترام برام قائل باشه برا شخصیتم برا تلاشام

نه فک میکنی با هرکسی میشه رابطه داشت ولی با آدمش ی چیز دیگس کلا بحث چیز دیگه ایه باید اول بشناسیشون کتاب و مطلب زیاد بخون دستت میاد

غلطه حرفتون ... امضای یک عده مریضو پای کل آدما نزنید ... خیلی از مردا مریضن ولی مرد غیرتمند کم نداریم ... فقط باید توی انتخابتون دقت کنید

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اه (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست ) 

بیشتر ببینید
همرو به یه چوب نمیزنم به پدر و برادر هم کاری ندارم من به عنوان زنی تحصیل کرده با افکار خاص خودم توقع ...

ارشد حقوق دارم ۲۹ سالمه اتفاقاً کار حقوقی هم کردم الان هم دو سه سالی هستش مدیر برنامه‌ریزی یک کارخانه‌ای هستم که توی دو تا خط تولیدی که زیر دستم هستش حداقل ۲۰۰۰ تا مرد دارن کار می‌کنند 

اینا رو گفتم بدونیم که زن بیخ خونه نشسته نیستم کسی چیزی خبر نداشته باشم ولی حرفم همونیه که گفتم هر کسی با توجه به اون چیزی که دور و اطرافش می‌بینه از آدمای نزدیکش می‌بینه همه آدما رو جمع می‌بنده تو ۹۹ درصد مواقع اینجوری هستش 

چجوری رفتار میکنی ؟

گفتم تو کامنت یکی از کابرا🤍

ببین اول باید بشناسیشون و بپذیرشون تو مرحله اول 

بعدش اونارو ی وقتایی کرد ببینی ی وقتایی بچه

باید بدونی کی براشون مادر باشی و نوازششون کنی کی زن و لیدی

باید اول بپذیری که اون ی مرده و با ما فرق داره جننسی جسمی روحی بدنی این در درجه اول بعد بدونی که اون ...

ایا اون بهت همینقدر پایبنده؟

چقدر مطمئنی که ادامه دار باشه 

وقتی کیا و بیا داره چرا ازدواج نمی‌کنید 

ببین عزیزم مبحث حرفم خیلی با منظورت فرق داره 

من محبت کردن رو بلدم 

منظورم اینه مردا فقط موقعی که بت نیاز دارن هستن 

به هرکی موقع نیازش محبت کنی اوکیه 

من دنبال درکم 

دنبال یکی پا به پا بدوییم

نه میخوام پارتنر کسی باشم نه مادر

میخوام همسر باشم !!!

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

بیشتر ببینید
باید اول بپذیری که اون ی مرده و با ما فرق داره جننسی جسمی روحی بدنی این در درجه اول بعد بدونی که اون ...

خیلی با حرفت موافقم

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️:)️