2777
2789
عنوان

هیچ وقت مردا رو باور نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 89 پست
اون از عشق نیس ، اون از غرور له شه اس آرزوهای برباد رفته من خیلی دلم میخواد وجودیت عشق رو تو جنس مذک ...

شایدم یه جورایی چون از حرفت میترسم نمیخوام بپذیرمش که عشق تو مردا وجود نداره 🥲 اگه دروغ میگه عاشقه خیلی حس بدیه برام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره درسته خودمم به شدت به دوطرفه بودن دوس داشتن و احترام خییییلی اعتقاد دارما ولییی سیاستای زنونه ر ...

سیاست زنونه عروسک بودن نیست 

باید به جا رفتار کرد عاقلانه شاید اولش با دوتا قربون صدقه کارت راه بیوفته ولی بعد دیگه نه 

باید اقتدار و متانت رو حفظ کنی 

گاهی دست نیافتنی باشی 

رو بازی نکنی 

همه چیزو در اختیارس نذاری 

بد خانوادت رو نگی 

غرورت رو براش نشکونی 

احترام به خودت بذاری 

حدت رو مشخص کنی 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

بیشتر ببینید
من دخترپاکیم اصلا ب رابطه ازدواج نمیکشه یکسال نامزد بودم پسری جوری کوبوندم زمین سریه چیزچرت مادرش مخ ...

و تو می‌دونی در آینده چی در انتظارته ی‌دونی خدا شاید این آدمو از زندگیت برداشتی یه آدم خیلی بهتر بذاره سر راهت می‌دونی اصلاً شاید دو روز دیگه ورق یه جوری بچرخه که تو از این کشور مهاجرت کنی و بخت و اقبال توی کشور دیگه منتظرت باشه اصلا مگه از بازی فردای روزگار خبر داری از اینکه خدا تو صفحه بدی برات چی چیده خبر داری و می‌دونی همین ناامیدیت  باعث میشه که به صفحه بعدی نتونی بری و تو امروزت گیر بیفتی

من با شما بودم؟؟؟؟؟؟به شما گفتم عرضه کردی ؟؟؟من یه موضوع کلی رو گفتم .چیزی رو نسبت دادم؟؟؟؟؟من شمارو ...

مهم نیس در هر صورت قضاوت و توهین رو کردین و من اینو پای تجربه های تلختون می‌زارم تا به این موضوع برسین و به سری چیزا دست پیدا کنین زمان می‌بره بفهمین چی به چیه چون من خودمم قبلا مثل شما فک میکردم و از زمین و زمان ناامید

موفق باشین

ولی من دیدم 🥲 دو نفرو تو عمرم دیدم یکیش خانمش جدا شد و رفت با یکی دیگه مرده هم یه حالت دیوانگی بهش ...

یه چیز بگم تو فقط اونایی رو مثال زدی که تاریخچه با هم داشتن قبل ازدواج رو میگم ، این دو مرد مشخصا زنشونو دوست دارن ولی بنظرم زمانمتوش نقش داره آدم بلاخره بخواد نخواد دق میکنه بدون دیدن عزیزانش امیدوارم قلب همه پر عشق بشه و مردا سعی کنن بیشتر به قلبشون نزدیک شن تا این بدبینی ما هم بره من اصلا این دیدگاهمو دوست ندارم 

متاسفانه چیزی که من دیدم اینه از ۱۰۰ نفر ۹۵ تا تو زرد بودن و واقعیت تلخ اینکه من آنقدری عمر ندارم که ...

این طرز فکرت دیگه حالا یا بر طبق تجربه یا بق چیزی که احتمالاً می‌شنوی به این جمع‌بندی رسیدی دیگه و من و هیچکس دیگه‌ای هم نمی‌تونیم طرز فکرتو تغییر بدیم آدما مسئول طرز فکر بقیه نیستند.

مهم نیس در هر صورت قضاوت و توهین رو کردین و من اینو پای تجربه های تلختون می‌زارم تا به این موضوع برس ...

شما خودت داری به خودت میگیری 

چه اسراری داری بگی برا تو با بقیه فرق میکنه 

ببینن اینهمه آدم اول عاشق هم بودن دشمن نبودن که تهش به هیچی رسیدن 

من کم کم یه دهه با تو اختلاف سنی دارم 

۱۰ سال ام هست شاغلم 

شغلی که مستقیم با روابط زن و مرده 

پس رو هوا نمیگم 

تجربیاتت رو خودم خط به خط از حفظم توهین ام نکردم شما منظور من رو متوجه نیستی فکر کردی زندگی فقط عشوه و کرشمه اس

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

بیشتر ببینید
یه چیز بگم تو فقط اونایی رو مثال زدی که تاریخچه با هم داشتن قبل ازدواج رو میگم ، این دو مرد مشخصا زن ...

اره دیگه همینه 

من خودمم یه مدت به خاطر همین دیدگاهم خیلی با شوهرم بحث میکردم چون هیچ کدوم از حرفاش و ابراز علاقه هاشو نمیتونستم باور کنم 

هنوزم نمیتونم ولی تلقین میکنم ‌‌ .. شایدم که بهتر شدم 

این طرز فکرت دیگه حالا یا بر طبق تجربه یا بق چیزی که احتمالاً می‌شنوی به این جمع‌بندی رسیدی دیگه و م ...

نه تایپک زدم که ببینم اتفاقا بقیه چجوری فکر میکنن 

من حرف شمارو قبول دارم 

نمیدونم چجوری این آدم خوب پیدا میشه 

بیشتر ببینید
نخیر خانم ها قربانی آلت سرگردان آقایان هستند ادعا نکنید لطفا علاوه بر ادعا سراسر حرفتون مغلطه ست

آقایون قربانی هستن فریب میخورن ولی یه خانم هیچوقت فریب نمیخوره خودش میخواد فریب بخوره اگاهانه وگرنه حس ششم قوی دارین

درسته قبول دارم همه اینحورن تا زمانی که واقعی عاشق یه دختر بشن

شما که آقایی یه جمع بندی از تایپک میگی لطفا 

بیشتر ببینید