2777
2789
عنوان

میشه ییاین حالم بده دانشگاه بهم استرس میده

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 93 پست

یاد ترم اول خودم افتادم نمیدونم احتمالا ترم اولیا هم اینو بخونن ولی خواهشا روز های اول رل یا با دختراا برای پسرهای کلاس دعوا نگیرید بعد چند ترم خودتون پشیمون میشید😬😬😬

اسی منم تنهام خیلی دوست رفیق دانشگاه ندارم در حد سلام علیک 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره من خودم ترم دو استارت رو زدم 😂😂 من هر چی کنار می اومدم نماینده بودم و ب ساز شون میرقصیدم بیشت ...

وای ماهم تازه دخترا خیلی حسودن علکیییی از همدیگه بدشون میاد ولی میبنی مجبورن باهم دیگه باشن😂😂

مث من باش دو دقیقه تو ایسگا اتوبوسم یا مطب دکتر منتظرم رفیق پیدا میکنم

من خودمم همینم باورتون نمیشه هیچ وقت در طول زندگیم تنها نبودم رفیق صمیمی و اکیپ داشتم همش به قول شما تو مطب دکترم رفیق پیدا میکنم اداب معاشرتم خوبه خیلی پایه و شوخم

اما دانشگاه هیچ فرصتی نیس رفیق شی میشینی سر کلاس درس که تموم شد همه سریع میرن همه هم از قبل باهم رفیقن و اکیپ شدن😐

دوستات اذیتت میکردن؟

نه دوستام آدمای خوبی بودن خدایی  زندگی دسته جمعی نداشتن حریم خصوصی و غم وقتی که از شهرمون برمیگشتم خوابگاه هیچوقت برام عادی نشد

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید
میگی با کل بچه های کلاس دانشگاه قبلی دوست بودی نشون میده رابطه اجتماعیت بالاعهاینجا هم رفیق پیدا میک ...

امیدوارم اینطور باشه چون واقعا رابطه اجتماعیم خوبه هرجا برم رفیق پیدا میکنم زود اما اینجا انگار اصلا فرصتی نیس برای اشنایی همه از قبل دوستن

ی چیزایی پشت همگفتن میدونم دعتم باز بشه باز دعوا و رسواییه

دقیقا😂😂😂 وای من گفتم همه بهم ریختن از کم عقلیم بود چون من خیلی رو وراستم بدم میومد از دو رویی بعد همه علیه من شدن😂😂😂😂