2777
2789
عنوان

میشه ییاین حالم بده دانشگاه بهم استرس میده

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 93 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیدونم واقعا حالم بده به شدت ادم رفیق باز و خوش گذرونیم این تنهایی ازار دهنده اس برامولی خوبیش اینه ...

درست میشه بخدا 

انقدرا تایم تو دانشگاه نمیگذردنی تا بقیه روز در عذاب باشی 

بخدا فقط دو ترم اول خوش خوشانه و دوستیه بقیش دعدا و دراما هست 

سخت نمیگذره اینطوری؟

چرا

دیگ دارم حس میکنم مشکل از منه

ولی دوران دبیرستانم این شکلی نبود اخه

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

هزینه مهمانی زیاد میشد برامبدون رفیق دانشگاه خیلی سخت میگذره نه؟

من ویژگی شما رو نمیدونم ولی کل دوران کارشناسیم میرفتم دانشگاه سر کلاس بعدم تنهایی برمیگشتم خوابگاه ، خودمم تنهایی جاهای شهر رو یاد گرفته بودم با وسیله نقلیه میرفتم و میومدم بقیه وقتمم درس و کارگاه پر میکرد ..

الانم که ارشد میخونم اسم نصف کلاسو نمیدونم حتی امتحان ترم که داشتم تازه با یکیشون اشنا شدم 😂

ولی اگر خوش برخورد و اجتماعی باشی میتونی همین جا هم دوست پیدا کنی مثلا پیشنهاد بده یک شب برید با هم بیرون . 

یا به خوابگاهیی ها پیشنهاد بده برید جاهای شهرتون رو که بلدی نشونشون بده و ..

نیاز به زمان داره 

کاشکی من تنها بودم ولی دانشگاه شهر خودم قبول میشدم 

اون چهار سال دانشگاه بد ترین سال های زندگیم بود از خوابگاه و اون همه رفت و آمد به شهر خودم متنفر بودم

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید

میگی با کل بچه های کلاس دانشگاه قبلی دوست بودی نشون میده رابطه اجتماعیت بالاعه

اینجا هم رفیق پیدا میکنی نگران نباش

اینم بگم که رفیقای ترم یک و دو بعد از ترم سه و چهار میشن دشمن😂

راجب همه صدق نمیکنه ولی ۹۰ درصد اکیپا میپاچه

واقعا حس بدیه

نه ببین من خودم خواستم تنهایی بهتره بنظرم. ترم اول دانشگاه میرفتیم کافه اکیپ بودیم کلی خوش میگذرونیدم. حتی پیشنهاد شمال هم دادن بچه ها. دوستای جدید پیدا کردم شکست عشقیم خوردم ولی از یجایی به بعد مسیرامون دیگه فرق کرد یکی رف سر کار یکی دوس دختر پیدا کرد بعضیا که باهم دشمن شدن و... من چنبار با دوستم رفتم بیرون خسیس بازی در اورد خوشم نیومد. با یه دختر هم یه مدت دوس شدم فقط اعصابمو ساوید. الانم ترمای اخرمه بنظرم از تنهاییت لذت ببر. دوستای دانشگاه دوست نمیشن برات.

الان طبیعیه دوستی نداشته باشی. یکم به خودت زمان بده. اکیپای کلاستونو بشناس و ببین با کدومشون میتونی ارتباط بگیری، بعد کم کم بهشون نزدیک شو. حالا به بهونه جزوه دادن یا گرفتن یا سوالای درسی و هر چی. هیشکی تنها نمیمونه تو دانشگاه نگران نباش عزیزم. میگذره. 

ز منجلیق فلک سنگ فتنه میبارد                                                من ابلهانه گریزم در آبگینه حصار