2777
2789
عنوان

میشه ییاین حالم بده دانشگاه بهم استرس میده

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 93 پست
برو سر کلاسات بیا با یکی دو تفر سر حرف باز کن ولی اونقدرا اهميت نداره بخدا من خودم شهر دورم ارزومه ...

دلم فقط دوستای خودمو میخواد واقعا اصلا حوصله اینکه دوباره رفیق پیدا کنم و ندارم تازه به اون دوستام عادت کرده بودم

الانم سعی میکنم حرف بزنم اوکی شم اما مگه چقد باهمیم در روز در حد چند دقیقه قبل شرو کلاس نمیشه صمیمی شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دلم فقط دوستای خودمو میخواد واقعا اصلا حوصله اینکه دوباره رفیق پیدا کنم و ندارم تازه به اون دوستام ع ...

بخدا سخت میگیری تهش چی؟۴ تا ۶ سال دیگه برگشتی خونه تون شهرتون 

نه دوست داری ن خونوادتو میشناسی ن مث قبل خونه ت رو خونه خودت میبینی 

درست میشه بخدا انقدرا تایم تو دانشگاه نمیگذردنی تا بقیه روز در عذاب باشی بخدا فقط دو ترم اول خوش خوش ...

تنها دلخوشیم اینه که زیاد دانشگاه نیستم و میام خونه

واقعا استرسش برام در حدیه که وقتی تو شاد ترین حالت ممکنم یاد دانشگاه میوفتم غصه برم میداره

توهم به این نتیجه رسیدی اخرش همش دعواست؟😂😂😂

اره من خودم ترم دو استارت رو زدم 😂😂 من هر چی کنار می اومدم نماینده  بودم و ب ساز شون میرقصیدم بیشتر پای من رو وسط میکشیدن با همشون دعوا کردم 

از اون روزشدن اکیپ های دو سه تفره بر علیه هم دیگه😂😂😂

چرادیگ دارم حس میکنم مشکل از منهولی دوران دبیرستانم این شکلی نبود اخه

انگار اون شرایطی که باید پیش نمیاد تا رفیق خوب پیدا کنی

من تو هیچ برهه ای از زندگیم تنها نبودم همیشه اکیپ داشتم رفیقای صمیمی داشتم الان برام دوره عجیب و سختیه

تنها دلخوشیم اینه که زیاد دانشگاه نیستم و میام خونهواقعا استرسش برام در حدیه که وقتی تو شاد ترین حال ...

میدونی چون زحمت کشیدی قبول شدی تصورات ت از دانشگاه ی چیز  بود ترم اول هم کلی خوش گذروندی الان سختته 

ولی درست میشه نکران نباش خودتو اذیت نکن 

با دوستای قبلیت بگرد 

انگار اون شرایطی که باید پیش نمیاد تا رفیق خوب پیدا کنیمن تو هیچ برهه ای از زندگیم تنها نبودم همیشه ...

میفمم

هرکی یه دردی داره

الان ارزوی من رشته ی مث شماس

قدر بدون

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

من ویژگی شما رو نمیدونم ولی کل دوران کارشناسیم میرفتم دانشگاه سر کلاس بعدم تنهایی برمیگشتم خوابگاه ، ...

وای چقد خوب و عالی که حتی شهر غریبم تنهایی ازارتون نمیداد و لذت میبردین تهس رفیقم پیدا نکردم بهتره یاد بگیرم از تنهایی لذت ببرم