2777
2789
عنوان

پایتخت هفت🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 91652 بازدید | 894 پست
معلوم نیست چرا صدا و سیما گیر داده به پایتخت که به هر قیمتی بسازن و جیب اینا رو پر کننو گند بزنن به ...

چون تو چند سال اخیر تنها سریالی که خیلی بین مردم طرفدار داشت و مردم دوستش داشتن همین پایتخت بود،رسما بقیه سریال ها و برنامه ها به درد نخور هستن،برای همین ادامه میدن ولی متاسفانه از وقتی نویسنده اصلی فوت کرد اصلا داستان خوب ندارن

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما از یوتیوب تماشا میکنیم اونجا هم خیلی خیلی پربازدید هست

فکر کنم‌چشم زدیم سریال را بازدیدها کم شده الان که حدودانصف روز ازپخشش گذشته یعنی حدودا ۱۲ ساعت سیصد خورده ای که تا موقع پخ شاید بشه ۷۰۰ هزار بازدید د صورتی که قیمت‌های اول تو یک روز کامل بالای یک میلیون بازدید داشت اونم وقتی تازه از دیشب سریال دوباره قشنگ شده عجیبه یا چوم اون سه قسمت جالب نبوده یه عده دیگه قیدش را زدند یا دیگه از دیشب که بهترشدن از خود تلویزیون دارند دنبال می‌کنند درهرصورت سیر نزولی پیداکردولی دیشب یادمه در عرض یکی دوجانبه که تو صفحه تلویبیون ازصفحه پایتخت بیرون اومدم دوباره رفتم ت  سی چهل هزار بازدید اضافه سد تازه دیشب که اصلا هم ن دیشب را بازدید را بالای یک نیلیون زد کا من تعجب کردم چطور در عرض یه ساعت یک نیلیون وخورده ای شد بعد امروز تعییر کرد فکر کنم سایتش مشکل داره.

عزیزم این تاپیک ماله ۳ روز پیشه😐

هر چی هنوز هست همه هم دارن کامنت میدن منم نظرمو گفتم. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
بیشتر ببینید
که یاد بگیری درست حرف بزنی و جواب بددهنی بددهنیه😘

من چه بد دهنی و توهینی کردم دوسته عزیز؟ من اصلا ریپلایی روی پیام شما نکردم؟ 

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️:)️