2777
2789
عنوان

پایتخت هفت🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 91652 بازدید | 894 پست
البته واقعا تراپیست حرفه ای تو ایران خیلیی کمه !!ولی خب همچین چیزی رو نباید نشون بدن تو صدا و سیما

بله در جواب یکی از دوستان توضیح دادم که عده زیادی خودشون رو به دروغ تراپیست معرفی میکنن و افراد نااگاه وقتی بهشون مراجع میکنن و نتیجه نمیگیرن این رو به تمام تراپیست ها نسبت میدن. 

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بیشتر ببینید
چرا اینها دماغ عملی و مصنوعی هستند چهره هاشون بی روحه به درد خصوصا فیلمهای طنز نمیخورند

یعنی واقعا سارا نیکا خیییلی روح و رنگ داشتن 

اونام عین دو تا قالب یخ بودن 

من به امید زنده ام ☘️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سارا نیکا فصل ششم بودن ؟من یادم نیس ..

بهبود مگ دوباره مرده ؟نگا نکردم سریالو

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید
بله در جواب یکی از دوستان توضیح دادم که عده زیادی خودشون رو به دروغ تراپیست معرفی میکنن و افراد نااگ ...

کلا یه عده هم هستن که روانشناسی خوندن ولی نمیتونن یه تراپیست بدر بخور باشن 

اینو روانشناس خودم گفت 

#ملی_گرا
همون قسمت اولم تراپیستارو‌ مسخره کرد، صدا و سیما دشمن سلامتی مردمه

کلا ایراد زیاد داره 

کاراکتر نقی رو هم از اون ادم بی شیله پیله خانواده دوست ورزشکار و باغیرت تبدیلش کردن به یه پدر احمق و بیمار و مزاحم خانواده  ، حقیقتا چند تا پدرو میشناسی که مثلا با یه سیب بره پشت در کلاس دانشگاه دخترش کشیک بده ؟! یا رفتارای انرمال دیگه ای که نشون دادن

انگار برادران لیلاست که سریال شده

👌مردم کوفه وقتی در برابر امامشان ایستادند که قبل از آن در برابر نائب امامشان، مسلم بن عقیل(ع) به مخالفت پرداختند!حضرت مسلم آزمون ورودی مردم به حکومت معصوم بود!ولایت فقیه هم آزمون ورودی به وقت ظهور امام معصوم است.   ...🌿🌿🌿 شهید سید حسن نصرالله : کشته شدن عادت ماست و شهادت کرامتی ست که از سوی خدا به ما اعطا شده است 💕دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷🇵🇸

بیشتر ببینید
کلا یه عده هم هستن که روانشناسی خوندن ولی نمیتونن یه تراپیست بدر بخور باشن اینو روانشناس خودم گفت

بله درسته, اساتید رشته منم که خودشون دکترای روانشناسی بالینی دارن این موضوع رو عنوان میکنن، اما مشکل اینکه این سریال به جای فرهنگسازی یک دید کلی و البته غلط نسبت به تراپیست ها به جامع مردم نشون داد که این نتیجه ای جز تضیف سلامت روان برای مردم نداره. اغلب مردم همینطوری به سلامت روانشون اهمیت نمیدن و این نمایش‌ها این موضوع رو تشدید میکنه

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بیشتر ببینید

از مدل عشقی که نقی به هما داره خیلی خوشم میاد 😄

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید
کلا ایراد زیاد داره کاراکتر نقی رو هم از اون ادم بی شیله پیله خانواده دوست ورزشکار و باغیرت تبدیلش ...

دقیقا 

حیف اون بودجه‌ و هزینه ای که برای ساخت این سریال کردن. سریال از همین قسمت اول مشخصه چیه 

بیشتر ببینید
بله درسته, اساتید رشته منم که خودشون دکترای روانشناسی بالینی دارن این موضوع رو عنوان میکنن، اما مشکل ...

بله کاملا درسته حرفاتون 

همون ساختمان پزشکان که خودش سراسر توهین به قسر روانشناس بود.

با وجود همه این حرفا اهمیت مردم نسبت به سلامت روانشان نسبت به قبل خیلی بالاتر رفته 

هر چند هنوزم هم جای حرف داره وای خیلی خوبه که حداقل نسبت به مراجعه کردن به تراپیست گاردی ندارن و تازه سوال هم میکنن برا پیدا کردن یه تراپیست واقعی 

#ملی_گرا

منکه تنها سریال تلویزیونی که تو عمرم دیدم پایتخت بود 

حتی مهدویان گفت برای زخم کاری با تنابنده قرار داد بستم که فسخ ‌کرد گفت سره کاره پایتختم...به نظرم ارزششو داشت

هر انسانی در حال نبرد با دشواری‌های زندگی خودشه،با هم مهربان باشیم و اگر نمیتوانیم حداقل زخم نزنیم.🖤🥀

فهیمه ابرو هاش مثل سرطانی ها شده

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

بیشتر ببینید
بله کاملا درسته حرفاتون همون ساختمان پزشکان که خودش سراسر توهین به قسر روانشناس بود.با وجود همه این ...

بله خداروشکر از چندسال گذشته گارد مردم نسبت به تراپی روان پایین اومده. البته اگه خرابش نکنن🤦🏼‍♀️

بیشتر ببینید

کامنت ها رو میخونی

وای خاله زنکین

وای ب شما چ

وای وای هایااا

عزیزم تو تمام کشور ها سریال رو مردم قضاوت میکنن چون مردم بینندن الان یه تأپیک زدن تحلیل کنیم چیکار کنیم اورانیوم غنی کنیم

ایران درست نمیشه؟ 

سالهاست درست نشده بازم نمیشه ب لطف…

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻