2777
2789
عنوان

پایتخت هفت🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 91647 بازدید | 894 پست
عزیزم چه حوصله ایی داریا سریال و بچسب زوم‌نکن رو بقیهه

واقعا شخصیت همه عوض شده بود دلنشین نیست 

مخاطب رو خر فرض کردن این توهین به ماست

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم به قشنگی پایتختهای قبلی نیست

بخصوص 4 و 5

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
بیشتر ببینید
اره عین سریال ترکی هی طولش دادن

نویسنده اصلی این سریال بعد فصل ۵ سکته کرد فوت کرد، دیگه طنز و قشنگی پایتخت هم باهاش فرو ریخت 

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بیشتر ببینید
در مورد بهبود خودشون فهمیدن اشتباه کردند سریع حذفش کردند قسمت شیش رو هیچکس دوست نداشتحتی تو باز پخش ...

چه اشتباهی؟

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
بیشتر ببینید
کاش سارانیکای قبلی میومدن

این دوتا با اون قبلی ها اصلا فرقی ندارن 

در هر صورت نقش پررنگی بهشون نمیدن 

فقط میخوان بگن آره اینا بچه دارن 

عملا نقش خاصی ندارن تو فیلم 

من به امید زنده ام ☘️

واقعا شخصیت همه عوض شده بود دلنشین نیست مخاطب رو خر فرض کردن این توهین به ماست

شخصیتشون عوض نشده 

چهرشون تغییر کرده 

دیگه پیر شدند از پایتخت قبلی چند سال میگذره نمیتونند بخاطر مردم ظاهرشون عوض کنند 

همین که توی این گرونی سعی می‌کنند مردم بخندوند واقعا دمشون گرم 

مثل جوکر فقط بلدیم ایراد بگیریم 🥲

امشب خوب بود به نظرم،،فقط ارسطو صدای قنبرتو فیلم خجالت نکش و داره ،خیلی رو اعصابم بودقاطی کرد صداها ...

وای مخصوصا اون طرز نگاه رو مخشششش

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بیشتر ببینید