2777
2789
عنوان

چن تا انتقاد دارم ب سریال پایتخت فصل جدیدش

| مشاهده متن کامل بحث + 2068 بازدید | 99 پست
خوشبحالت که مشکلی نداری و درگیر اینی

چرا اینجوری حرف میزنی؟ چرا زبونت پر نیش و کنایه هس؟ اقا اصن ب قول تو من بدون مشکل و فقط درگیر این 

تو چرا حالت بد شد از تاپیک من؟ یکم رو خودت کار کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آخه ۹۰ درصد اینطور فکر کردن و خیلی ضایعه هست منظورش شما خیلی مثبت گرفتی😂

والا من مثبت نگرفتم فهمیه گفت وسواس داره

در درجه اولم صابون برا شست و شو به کار میره😐🤷🏻‍♀️ طبیعیه کسی که وسواس داره خودشو زیاد بشوره

چرا اینجوری حرف میزنی؟ چرا زبونت پر نیش و کنایه هس؟ اقا اصن ب قول تو من بدون مشکل و فقط درگیر این تو ...

من حالم بد نیس خوشگله. تازه خیلیم‌پر انرژیم دارم‌میرم بیرون

چرا حالم بد باشه . خواستم بگم این‌ خیلیم مهم نیس که روش زوم کردی اینجوری پیش بره دو سال دیگه عصاب و روان‌ نمیمونه برات

خدایاشکرت❤️

من حالم بد نیس خوشگله. تازه خیلیم‌پر انرژیم دارم‌میرم بیرونچرا حالم بد باشه . خواستم بگم این‌ خیلیم ...

اخه چ اصاب روانی 😂😂چرا برام نمونع؟ نظرمو درمورد ی سریال دارم میگم ینی بی اصابم؟😂😂خدایی منطقتو

چرا اینجوری حرف میزنی؟ چرا زبونت پر نیش و کنایه هس؟ اقا اصن ب قول تو من بدون مشکل و فقط درگیر این تو ...

تو خودت از همه بدتری زبونت پرنیش تره

کاربریتم برام آشناست فکر کنم دوسه جا اسمت در رفته واسه همین مدل حرف زدنته البته اهمیتی نداری احتمالا یه نوجوونه ۱۴،۱۵ ساله پشتشه