2777
2789

من تازه اعتماد به نفس پیدا کرده بودم و دست فرمونم خوب شده بود که چند روز پیش یکی آینه بغلمو زد مقصرم اون بود خودشم خسارت داد ولی از اون روز دوباره به شدت از رانندگی میترسم اعتماد به نفسمو کامل از دست دادم حتی ترسم از روزای اولم بیشتر شده چیکار کنم؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بااین ترسم چیکار کنم؟شما به ماشین خسارتم زدی تا بیای راننده بشی؟

ترست فقط بارانندگی بیشترازبین میره

اوایل جاهای خلوت وبایکی ک حرفه ای هس رانندگی کن

تادلت بخادتصادف وحتی چپ کردم ولی الان گوش شیطون کر ب امیدخداتازگیانکردم

ترست فقط بارانندگی بیشترازبین میرهاوایل جاهای خلوت وبایکی ک حرفه ای هس رانندگی کنتادلت بخادتصادف وحت ...

ماشین خودتون بود؟آخه من بابام خیلی دعوا میکنه اگه ماشین طوریش بشه بیشتر از بابام میترسم😩

اینارو هی با خودم تکرار میکنم ولی خیلی ترسم زیاد شده اصلا دیگه نمیتونم بیشنم پشت فرمون😩

اگه خیلی می‌ترسی فعلا نشین تا دوهفته 

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

ماشین خودتون بود؟آخه من بابام خیلی دعوا میکنه اگه ماشین طوریش بشه بیشتر از بابام میترسم😩

نه ماشین داداشم بود

هروقت تصادف میکردم تا۱ماه پنهان میشدم نبینه منو وگرنه الان زنده نبودم🤦‍♀️😅