2777
2789
عنوان

چقدر طول کشید تا فراموشش کردید

278 بازدید | 38 پست

امروز شد سه ماه 

خوشحالم اون روز های پر غصه برام تموم شده 

بهش وابسته شده بودم قصد جفت مون هم ازدواج بود

اماوقتی بهتر شناختمش سعی کردم وابستگیم رو بهش کم کنم اما با این حساب که دیگه با هاش قطع ارتباط کردم هفته های اول خیلی غصه خوردم خیلی دلم شکست هزار جور فکر و خیال به سرم زد 

اما الان برام خیلی کمرنگ شده 

خوشحالم از اینکه کلا رفت و دیگه نمی‌بینمش 

در طول روز دیگه ذهنم درگیرش‌ نیست 

امروز اتفاقی تقویم رو دیدم و متوجه شدم سه ماه پیش این موقع از زندگیم رفت 

دلم میخواد فراموشش کنم طوری که روزی اگه دیدمش نشناسم کی بود 

میشه کلا فراموش کردش؟!

فراموشش نکردم

من  یه مشکلی واسم پیش اومد یه مدت نبودم فاصله گرفتم ازش 

اونم رفت پی یکی دیگه

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فراموش نمیشه فقط کمرنگ میشه. خوب خداحافظی کردید؟

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید

فراموش نمیشه همین گفتی کم رنگ میشه 

خوشحالم برات از روزای سخت گذشتی واسه منم دعا کن دوماه داره ب سختی میگذره دلم میخواد ب آرامش برسم

💜 جهت حل شدن مشکلم و قبولی خواهرم در کنکور به دعاتون نیاز دارم💜

نه نمیشه

یکی بود، مجازی

همین که فهمید دوسش دارم، یه دعوایی راه انداخت و از همه جا بلاکم کرد و رفت

بعد از دو سال و نیم، دوست مشتکرمون مارو تو گروهی اد کرد

دوباره خاطرات برام زنده شد و انگار نه انگا که دو سال و نیمه گذشته

تازه یارو مجازی بود و ما اصلا تو رابطه نبودیم

شما که دیگه هیچی

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩 کاربری قبلی: 1400/09/03

بیشتر ببینید

همین الان دارم با خودم کنار میام 

امیدوارم هر نشم و برنگردم بهش

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍
بیشتر ببینید

نمیشه

کمرنگ میشه و تو با زندگی جدید وقف پیدا می کنی

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

خیلی زوددد من بعدش زود رو یکی دیگه کراش میزنم😂به هیشکی وفا ندارم

خوش بحالتتتت 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍
بیشتر ببینید