2777
2789
عنوان

خواستگاری

238 بازدید | 13 پست

سلام

باتوجه به اینکه از همکارم خوشم میومد و ایشان هم رفتاری داشتن که احساس می‌کردم تمایل داره، خواهرم فرستادم و ازش خواستگاری کرد. 

همکارم به خواهرم گفت که قصد مهاجرت داره و من که شرایطش ندارم به نحوی ناامیدشدم ولی از فرداش بی محلی این خانم شروع شد و هر بار سلام میکردم جواب نمی‌داد و پشتشو بهم می‌کرد و خودش هم خیلی بی تفاوت رد میشد بدون اینکه سلام بده. 

باهاش تلفنی حرف زدم اول کاری گفت تایم مناسبی نیست تماس گرفتی و بعد از عذرخواهی من، شرایطم گفتم و بعد گفت که به خواهرت نگفتم که موردی هست دارم آشنا میشم باهاش و اصلا من و شما نمیشه!! خیلی ناراحتم کرد با این بی محلی و جوابی که داد. من که انقدر دوسش داشتم واقعا اذیت شدم.چرا خانوما اینجورین واقعا

باکسی اینکار نکنید لطفا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تلفنی بهم گفت که من کلا با آقایون خشک رفتار میکنم و شماره هیچ آقایی را سیو ندارم در حالیکه تا قبل از خواستگاری اصلا اینجوری نبود و حتی الان بعد از این ماجرا با همه خوب رفتار میکنه الا من!! 

واقعا دلیل این بی احترامیشو متوجه نشدم اصلا

حتی خجالت کشیدم به خانوادم بگم که موردی که رفتید خواستگاریش داره همچین کاری میکنه. 

چند وقته خودم مشغول کارم کردم و خیلی از اتاقم بیرون نمیام که ببینمش و بخام سلام کنم. واقعا اصلا خوب نیست تا دیروز عاشقش بودم و رفتم خواستگاری و حالا بخام ببینمش سلام نکنم. 

خواستگاری نرفتم و نرفتم حالا که رفتم اینجوری باید تاوان بدیم. حالا چند روز جوری هم میخنده با خانم و آقا که صدای خندش خیلی اذیتم میکنه لامصب

تلفنی بهم گفت که من کلا با آقایون خشک رفتار میکنم و شماره هیچ آقایی را سیو ندارم در حالیکه تا قبل از ...

من خودم خانم هستم ولی بعضی از خانمها عادتشونه با دست پیش میکشن با پا پس میزنن.ولش کن از ذهنت بیرونش کن این همه دختر بعد هم متوجه شدی علاقه ای به شما نداره دوست داشتن یک طرفه به درد نمیخوره

اگه خوب برخورد میکرد میگفتی حالا ک نمیخواد و جوابش منفی پس چرا باهام خوب رفتار میکنه

توهینی ک نکرده رک گفته جوابش منفی با دلیل 

صدای خنده هاش چرا شمارو اذیت کنه لیلی و مجنون که نبودید پیشنهاد دادید جواب رد شنیدید اگه خنده های کسی که به قول خودتون عاشقشید اذیتتون میکنه جای تعجب داره 

میخواد سو تفاهم پیش نیاد شما هم دلت هوایی نشه فاصله رو حفظ کرده