2777
2789

این ختم از چهارشنبه شروع و تا چهار شنبه هفته بعدش ادامه داره به این صورت که از هر چهارشنبه ای که دوست داشتین شروع میکنین 

چهارشنبه :۱۰۰صلوات

پنج شنبه:۱۰۰یا رسول الله ادرکنی

جمعه:۱۰۰یا علی ادرکنی

شنبه:۱۰۰یا فاطمه ادرکنی

یکشنبه:۱۰۰یا جوادالائمه ادرکنی

دوشنبه:۱۰۰یا مهدی ادرکنی

سشنبه :۱۰۰ایه شریفه امن یجیب 

چهارشنبه :این ختم را همراه با تسبیح (اگه تسبیح هم ندادین اشکال نداره) به ۱۴نفر معرفی کنین 

چهارشنبه هفته بعد:حاجت روا میشوید انشالله 

هر کسی این ختم را خواست به من بگه تا من متوجه بشم چندنفر برداشتن فقط لایک نکنید حتما کامنت بزارین تا من متوجه بشم چند نفر برداشتن 

انشالله حاجت روابشید🌹

منم دعاکنید

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از هفته آینده پس حس میکنم نجس ام یجوری ام 

عزیزم‌خب این‌هفته باید شروع‌کنی.ادامه‌ختم‌من‌احتمالا

اگه‌دوست دارس هفته بعد برای خودت شروع کن عزیزم.من‌کسی دیگه رو جایگزین‌میکنم.اما‌ربطی نداره

نجس بودن برای نماز‌شرط.نه‌ذکر

عزیزم‌خب این‌هفته باید شروع‌کنی.ادامه‌ختم‌من‌احتمالا اگه‌دوست دارس هفته بعد برای خودت شروع کن عزیزم ...

می‌دونم چی میگی عزیزم...من خودم مشکل دارم با این موضوع ربطی به شرع نمیدم..

حل

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود 💔🖤🥺
قبول باشه حاجت روا.منم دعا کن.یادم بندازهفته بعدیه چیزی یادت بدم

سلام عزیزم

چشم حتما ، لطفا یه چیزی یادم بده برای شفای پسرم 

گر تو برانی به که روی آورم                                            اللهم عجل لولیک فرج بحق زینب کبری سلام الله علیه             

سلام عزیزم شما کاربری پری۱۴۳۸۵ رومیشناسی اسم کاربری جدید گرفته باشه ؟ سوالی ازش داشتم

سلام‌عزیزم‌نه‌نمیشناسم