2777
2789

عیده دیگه

ایام عزاداری تمام شده

همه رفتن مهمونی

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتن عید دیدنی 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید

من هستم

کاش منم عید خونه مادرشوهر بودم😔😂 

بخدا نمیدونم چرا همین ک عید شد دلم شوهر خواست 

بخدا اسفند ماه میگفتن خواستگار داری میگفتم اوق

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

ما که خونه ایم😂😂

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
من هستمکاش منم عید خونه مادرشوهر بودم😔😂 بخدا نمیدونم چرا همین ک عید شد دلم شوهر خواست بخدا اسفند م ...

منم مجردم بیبی .. خیلی بهتره که .. اگه خواستگار یا عشق داری ی مدت باهاش آشنا شو

نه ندارم از رابطه های دوستی هم متنفرم

کلا منتظرم یکی کشف کنه خونه ما دختر بزرگ هست😂

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
من هستمکاش منم عید خونه مادرشوهر بودم😔😂 بخدا نمیدونم چرا همین ک عید شد دلم شوهر خواست بخدا اسفند م ...

والا خواهر استوریا ی کاری کردن من ۱۷ساله هم ک اصلا هیچ وقت قصد ازدواج نداشتم و نخواهم داشت (خوشم نمیا) دلم شوهر خواست😂😂😑

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

منم دلم میخاد ازدواج کنم خواستگار و عشق که ندارم هیچ پیشنهادیم ندارم

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین