2777
2789
عنوان

چرا سایت امروز اینقدر خلوت بود

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 30 پست
من هستمکاش منم عید خونه مادرشوهر بودم😔😂 بخدا نمیدونم چرا همین ک عید شد دلم شوهر خواست بخدا اسفند م ...

من دوره امتحانا .....

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دلم میخاد ازدواج کنم خواستگار و عشق که ندارم هیچ پیشنهادیم ندارم

اوخی .. پس باید فعلا با خودت سرگرم باشی تا ببینیم تقدیر چی میخواد برات 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
منم بیرون بودم ۱ ساعته اومدم خونه 😂

من از ظهر زیاد مهمونی رفتم ولی بازم اومدم نی نی سایت 😂 کلا معتاد شدیم به اینجا

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
اوخی .. پس باید فعلا با خودت سرگرم باشی تا ببینیم تقدیر چی میخواد برات

عزیزم ۲۸ سالمه دیگ چقدر باید با خودم سرگرم باشم😞

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
منم دلم میخاد ازدواج کنم خواستگار و عشق که ندارم هیچ پیشنهادیم ندارم

من پیشنهاد دارم دلم میخواد ولی نه الان ۲.۳ سال دیگه 

رد شون میکنم😑💔 

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :) 

منو یاسی همیشه آنلانیم فقط مگه نه😂

پایه ثابت تاپیکاییم😂✌️

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید
منو یاسی همیشه آنلانیم فقط مگه نه😂

یاسی رو خیلی دوس دارم توعم دوس دارم 🔥💋

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
والا خواهر استوریا ی کاری کردن من ۱۷ساله هم ک اصلا هیچ وقت قصد ازدواج نداشتم و نخواهم داشت (خوشم نمی ...

وای دقیقن هوا هوای شوهره😂😂😂

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
وای دقیقن هوا هوای شوهره😂😂😂

😂 همه د.اغا

بیشتر ببینید
امروز رفتن سرکار خب 😅عوضش ۱۱ ۱۲ ۱۳ تعطیلن

ای جان 

بیشتر ببینید