2777
2789
عنوان

خرید خونه بدون پارکینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 29 پست
خونه با پارکینگ رو بگیرهمسایه یه بار جواب سلامش رو کج بدی نمیذاره پارک کنیبعدم چرا پول بدی بقیه داشت ...

افرین 

دقیقا 

تازه هم آدمی نیستم بقول شما بتونم گردنمو جلو کسی کج کنم 

و از طرفی ماشینم هم صفره اصلا نمیتونم بیرون و.. بزارم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاجایی میدونم فروش خونه بدون پارکینگ سختهو اینکه ساکنین اصلا اجازه نمیدن کسی ک پارکینگ نداره ماشینش ...

اره نوساز توش عالیه فقط،مشکلش پارکینگ 

هرچند برادرم هم تو همون ساختمون با پارکینگ خرید ولی باز هم میترسم 

یعنی همون یکم استرس پارکینگ داشته باشم آنجا زود زده میشم 

اون یکی هم سال ۱۳۹۰ هست ولی باز سازی کنم توش عالی میشه فقط خوابهاش نورگیر نیست

ممنون عزیزم آره خودمم دو دلم به اون خونه چون خودمونم اینجا مشکل پارکینگ داریم ولی داخل خونه و ساهنش ...

خونه شمالی کیفش بیشتره 

برو سراغ اون خونه 

با خودت نگو پارکینگش بزرگه بعدا میشه ماشین گذاشت 

تا که رفتی توش همه همسایه ها با ادم بد میشند  اون وقت میفهمی پارکینگ چیه 

اره نوساز توش عالیه فقط،مشکلش پارکینگ هرچند برادرم هم تو همون ساختمون با پارکینگ خرید ولی باز هم میت ...

اتفافا خوابی ک نور گیر نباشه عالیه

الان من تواتاق خوابیدم انگار 11 شبه کیف میده😍

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بودم پارکینگ دار را انتخاب میکردم که بعدا اگر مورد بهتری پیدا کردم برای فروشش هم دچار مشکل نشم

مرسی عزیزم 

میترسم اون یکی هم بخاطر سال ساخت که ۱۳۹۰ هست سخت ف وشتر بشه 

البته توشو کمی برسیم عالی میشه

دومیحوصله منت کشیدن همسایه ها رو ندارم فروششم بعدها راحت تره

ممنون عزیزم 

یعنی از نظر شما هم پارکینگ بیشتر از سال ساخت و .. اهمیت داره 

سال سال اون یکی خونه ۱۳۹۰ هست شمالی‌ قشنگه و نورگیر فقط خوابهاش نورگیر نیست 

نه،منطقه خیلی مهمه ،بعدا هم منطقه بهتر زودتر از لحاظ قیمتی رشد می‌کنه تا منطقه پایین

اره منطقش خیلی بهتره

فکر کن دیگه ارزش و قیمت آنجا سال ۱۳۹۰ با جای دیگه که ۱۴۰۴ بشه تو هم مساحت یکیه

ممنون عزیزم یعنی از نظر شما هم پارکینگ بیشتر از سال ساخت و .. اهمیت داره سال سال اون یکی خونه ۱۳۹۰ ه ...

عزیزم اتاق خواب خیلی مهم نیست خونه ما الان اصلا پرده اتاق ها کشیده نمیشه وضعیت مملکت هم خراب تر از اونیه که شب با خیال راحت ماشینتو بیرون بذاری

اره نوساز توش عالیه فقط،مشکلش پارکینگ هرچند برادرم هم تو همون ساختمون با پارکینگ خرید ولی باز هم میت ...

بهتر والا

خواب نورگیر صبح میشه مثل ویترین، نور میافته تا پشت مخچه آدم نمیشه خوابید

الان خواب من نورگیر پرده زدم به ضخامت جگر اژدها باز از لای درز نور میافته تو تخم چشمم

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
بیشتر ببینید
خونه شمالی کیفش بیشتره برو سراغ اون خونه با خودت نگو پارکینگش بزرگه بعدا میشه ماشین گذاشت تا که رفتی ...

اره از همین نگرانم 

همینجا ک هستیم ماشین تو پارکینگ میزنیم ولی کلی با استرس و رعایت جا و.. حتی نتونستم ماشینمو شاسی بلند کنم گفتم بقیه میگن فضا کوچیکه و خودت اضافه .

عزیزم اتاق خواب خیلی مهم نیست خونه ما الان اصلا پرده اتاق ها کشیده نمیشه وضعیت مملکت هم خراب تر از ا ...

ممنون گلم 

آره.  پارکینگش بزرگه ممکنه جا بدن ولی منت هم چیزه خوبی نیست و در کل منم آدم راحت و پررو و منت کشی نیستم 

و از طرفی ماشینم هم صفره 

فقط،دو دل بودم ک بعدا پشیمون نشم

بهتر والاخواب نورگیر صبح میشه مثل ویترین، نور میافته تا پشت مخچه آدم نمیشه خوابیدالان خواب من نورگیر ...

خوبه 

ما تو خونه ایی ک الان هستیم نبش هست از سه طرف نور گیره 

ولی بقول شما خیلی مهم نیست