2777
2789
عنوان

گلاب تو چایی جاری

569 بازدید | 45 پست

سلام خانم ها

من خیلی به جاریم شک دارم

رفتیم خونشون چایی داد پر از گلاب 

من چایی زعفرون و هل و دارچین حتی دیده بودم اما 

چایی با گلاب ندیده بودم

حس میکنم دعا خونده بوده رو گلابه به همه امونم داده؟!

منطقه ای که ما هستیم معمولا گلاب تو غذا یا برا دعا استفاده میشه 

خیلییی شک دارم بهش حقیقتش

نظرتون چیه؟

گلاب ما میریزیم مگه چیه😐

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من غنچه میذارم تو چای گاهی هم گلاب 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
بیشتر ببینید

اولش فکر کردم جاری تو جایی جیش ریخته😂

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید

همسایه ما هم میریزه و اینقد عاشقشه یه ربع فقط بو می کشه😄

خوش بین باش برا عطر و بو ریخته

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷