2777
2789
عنوان

گلاب تو چایی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 49 پست
موقع دم کردم همراه آبجوش روی چای خشک بریزم یا دارم میریزم توی استکان؟

من میریزم رو چای خشک

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعید نیست ازش من به گلاب حساسم فقط برا دعا استفاده میکنیم مثل دهن بند و اینها😃

پس خودت این کاره ای کلک 😁

👌مردم کوفه وقتی در برابر امامشان ایستادند که قبل از آن در برابر نائب امامشان، مسلم بن عقیل(ع) به مخالفت پرداختند!حضرت مسلم آزمون ورودی مردم به حکومت معصوم بود!ولایت فقیه هم آزمون ورودی به وقت ظهور امام معصوم است.   ...🌿🌿🌿 شهید سید حسن نصرالله : کشته شدن عادت ماست و شهادت کرامتی ست که از سوی خدا به ما اعطا شده است 💕دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷🇵🇸

بیشتر ببینید
موقع دم کردن یا بعدش؟

اب جوش رو که توی قوری میریزم همون موقع گلابم میریزم محشر میشه کلی ام فایده داره برای سلامتی و ...

دارم کاراشو انجام میدم 🕊🤍به زودی صدای موفقیتم دنیا رو برمیداره

حالا دعا و اینا واقعا تاثیر داره استفاده میکنید؟  

من میخوام با یکی اشتی کنم چیکار کنم فامیلیه😂

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید

چرا باید برا شمای نوعی دعا بخونن؟ چی شمای نوعی به عنوان یک انسان معمولی مثل اکثر انسان ها، انقدر خاص و متفاوته که بخوان دعا کنن شما رو؟  چرا باید انقدر خبیث باشن نسبت به شما؟ بدی کردین در حقشون که اینطوری بخوان بدی کنن؟ اگه نه چرا باید همچین چیزی به ذهنتون برسه؟ 

ما هم گلاب میریزیم یا هم گلبرگ گل سرخ رو .. چون هم خوش عطر و خوش طعم میکنه چایی رو و هم ارامش بخشه و هم یبوست رو برطرف میکنه

سرکه برا باطلیه زعفرون و گلاب رو قاطی میکنن با مشک معمولا جوهر روحانی مثلا بهش میگن که برا دعانویسیه

سرکه فکر کنم  برای جادو هم هست میگن از هرکسی ترشی نگیرید بخورید.

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
بیشتر ببینید

پس اونی که باید بهش مشکوک شد تویی نه جاری بنده خدات

از بدی های دنبال این خرافات و کارهای کثیف رفتن همینه که به همه مشکوک میشی فکر می کنن مثل خودتننننننن

حتما امتحان می کنماول آب جوش رو میریزی بعد گلاب؟

اره 🙂💫

ما خانوادگی عاشق گلاب توی چایی هستیم‌.خلق و خو رو هم خیلی خوب میکنه یجور ارام بخشه .

دارم کاراشو انجام میدم 🕊🤍به زودی صدای موفقیتم دنیا رو برمیداره