2777
2789
عنوان

گلاب تو چایی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 49 پست
الفاتحه اگه خواب بد دیدی مطمئنا یه چی ریخته تو چایی

آره خداشاهده خواب دیدم،و بعدش که اومدیم خونه یهو یه درد عجیبی تو قفسه ی سینم حس کردم ،ولی از اون شب به بعد همش خواب بد می بینم،من حتی خواب نمیدیدم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خاک تو سرشون

اینکه من به این قضیه اعتقاد پیدا کردم،چونکه دعا و کاغذ دعا تو خونه زیاد پیدا کردم،به همه نشون دادم حتی مادرشوهرم،برای من دهن بند گرفته بودن،نشون دادم گفتن دهن بنده،و اینجوری بگم که من از عقدم تا چندسال پیش اصلا نمیتونستم حرف بزنم ناراضی بودم اما نمیتونستم حرف بزنم و خیلی اختلاف داشتیم،حالا برای اونهایی که میگن تو خودت اینکاره ای،آره خلاصه ما یه دعای مهرو محبت برای خودمون گرفتیم که تو گلاب بود...دیگه حالا میخوایین بگیر خرافاتی یا هرچی،یکبار منم امتحان کردم🤷🏻‍♀️

اینکه من به این قضیه اعتقاد پیدا کردم،چونکه دعا و کاغذ دعا تو خونه زیاد پیدا کردم،به همه نشون دادم ح ...

منم اعتقاد دارم تو خونم پر از دعا دهن بندم مادرشوهرم گرفته بود لال و ماج هر توهینی دلش خواست کرد خدا نگذره .دعای محبتم فایده نداره برای جادوگرا