2777
2789
عنوان

دوستم پشت گوشی منو برا باباش ساخت

1582 بازدید | 63 پست

تنها زندگی میکنم یه پسر پنج ساله دارم خودم ۲۴ سالمه یه ماهی هست از رابطه با شخصی که دوسش داشتم و دارم اومدم بیرون مشکل روانی داشت فوقالعاده شکاک بود  اونم رابطه دو ساله مشکلات زیاد دارم هیچکسیو ندارم یه دوست داشتم ۲۲ سالشه گاهی وقتا میومد شب اینجا میموند باهاش درد دل میکردم مشکلاتمو میگفتم از تنهایی و نداشتن خرجی میگفتم اونم هیچی نمیگفت فقط گوش میداد یا میگفت حق داری تو خیلی گناه داری فلان امروز زنگ زد با کلی مقدمه چینی گفت من مشکلاتتو میدونم خوبتو میخام حاضری با بابام ازدواج کنی؟ پدرش ۴۵‌ سالشه تو این شبا خیلی دعا کردم خدا یه دری رو به روم باز کنه امروز این خبرو شنیدم خیلی دلم شکست خیلی زیاد دلم برای جوونیم برای خوشگلیم برای پاکیم سوخت یعنی جواب دعاهای من این بود؟

ایتالکرسی خوندی برام بگو برات بخونم عزیزم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی سختی کشیدم از طرفی هزار تومن ته حسابم نیست از یه طرفم این حقم نیست برم زن یه مرد پیر بشم هرکی منو با پسرم ببینه میگن باورم نمیشه بچه داری دلم بیشتر از دوستم گرفت نتونستم اصلا جوابی بدم بهش قطع کردم فقط 

گوه خورده بگو برای خودت پیدا کن کثافت 

دیگه باهاش کات کن 

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بیشتر ببینید
مادر دوستت فوت شده یاام جدا شده؟

مادرش سکته کرده هشت ساله قبلا با هم حرف میزدیم میگفتم چرا بابات زن نمیگیره میگفت اون زن جوون میخاد کاش زن بگیره بابام بیخیال من شه 

منو میخاد فدا کنه بخاطر راحتی خودش

خیلی سختی کشیدم از طرفی هزار تومن ته حسابم نیست از یه طرفم این حقم نیست برم زن یه مرد پیر بشم هرکی م ...

۴۵ ساله پیر نیس واسه شما زیادی سنش بالاس

با دوستت محترمانه حرف بزن

کم کم قطع کن اگه میخوای دیگه نباشه