2777
2789

؟؟ دخترا قبول میکنن ؟ 

داییم هست 

خونه نداره 

لیسانس داره 

کارش هنوز جور نیست فعلا اسنپه 

ک ماشینش ام همیشه خرابه 

الهی بمیرم براش 😔

پدرش فوت شده . مادرش ولی خیلی زبون داره و زرنگه 

قیافه در حد خوب.

قد ۱۷۳ اینا 

قبول میکنن دخترا؟ 

شما باشید قبول میکنید ؟

۲۶ سالشه 

چند جا رفتیم گفتن ن 

مادرشم ک ول نمیکنه مثلا میگه یکی باشه حمایتش کنه ( دختر پولدار بیاد اینو بگیره زیر بال و پرش ) 

خودشم فک کنم بخاطر نیاز زن میخواد 

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

کجا بریم خاستگاری ؟ 

ببخشید دوباره تاپیک زدم 

شما باشید قبول میکنید ؟ 

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

دختر پولدار اینو می‌خواد چیکار 

نرید خواستگاری هیچیش خوب نیست 

مذهبی ها فکر میکنن خدا فقط برای اوناست مثلا اون زن میلیارد خیر که میلیون ها بچه رو از فقر و گرسنگی نجات داده اما بی حجابه و دستش ناخن داره بنده بد خداست و قراره بره جهنم اما اونی که رعایت میکنه با کدوم پا بره دستشویی و به اسم امر و نهی دخالت کنه در زندگی مردم بنده خوب خداست و خدا برای اونه در حالی که اون میلیارد و خیر و موفق و بور و زیبا این تفریح در نی نی سایت……به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه البته مرد و زن نداره زن بد از مرد بد بدتره من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

بیشتر ببینید

دختره زیر بال و پرشو بگیره ...؟؟؟

میشه یه یا مُعید برام بخونید هرکی خوند بگه براش صلوات بفرستم.                                                                         تا 1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم                یه حس ششمی خسته                                                   KURD. " ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت .....

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا نا تو خانوادمون یکیو داریم . دختره پسره رو آورده حمایت کرده و این حرفا.  حالا اینم از اون جهت این حرفا رو میزنه 

مامانه رو ببینه پسرش نه شغل درست حسابی داره نه خونه نه ماشین قدشم کوتاه منتظره دختر پولدار عاشق شاهزادش بشه 

مذهبی ها فکر میکنن خدا فقط برای اوناست مثلا اون زن میلیارد خیر که میلیون ها بچه رو از فقر و گرسنگی نجات داده اما بی حجابه و دستش ناخن داره بنده بد خداست و قراره بره جهنم اما اونی که رعایت میکنه با کدوم پا بره دستشویی و به اسم امر و نهی دخالت کنه در زندگی مردم بنده خوب خداست و خدا برای اونه در حالی که اون میلیارد و خیر و موفق و بور و زیبا این تفریح در نی نی سایت……به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه البته مرد و زن نداره زن بد از مرد بد بدتره من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

بیشتر ببینید

عزیزم‌سطح ادما فرق داره یه خانوم دکتر هیچ وقت ایشونو قبول نمیکنه یا یه دختر پولدار ،بله هستن فراوان ادمایی که بخوان باهاش ازدواج کنن و قطعا از خودش پایین تر هستن ،در کل بنظرم کارش جور شه بهتره چون فشار مالی میاد بهش

چی بگم والا

من خودم دخترم همین سنی، بازم شرایط خودمو هنوز مناسب ازدواج نمیدونم با اینکه شغل خوبی دارم

عجله شما و داداشتونم نمیفهمم، شرایط زن گرفتن ندارن هنوز، دکتر مهندساشم تو تین سن زن نمیگیرن، چه برسه که شغل ثابت نداشته باشی

الآن وقت ازدواج شون نیست 

یکم صبر کنین وضعیت شغلی و مالیش بهتر بشه 

احساسی و عقلانی به بلوغ برسه 

بعد ازدواج کنه 

الآن با این شرایط ازدواج درست و درمونی شکل نمیگیره 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

همه شرایطش رو میشه کنار اومد 

جز اونجا که گفتی مادرش سر زبون داره و توقع داره دختره زیر پر و بال پسرشو بگیره...

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
نه عزیزم کار درست و حسابی که نداره بعدم دختر پولدار با پسر پولدار ازدواج می‌کنه معمولا

مثلا نا تو خانوادمون یکیو داریم . دختره پسره رو آورده حمایت کرده و این حرفا.  حالا اینم از اون جهت این حرفا رو میزنه