2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم عیدو زهرمار کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 80 پست
خب چیکار کنم منم پیام ندادم،فردا بیاد بهش میگم نه عید دیدنی رفتیم خونه داداشم نه خواهرم،خیلی زور بگه ...

نه انشاالله زور نمیگه از در منطق صحبت کن ببین چه جوری خر میشه دور از جونش معمولا مردها از شکم یا زیر شکم زود خر میشن 

بهتر بود بهش میگفتی منو ببر یا اینکه منو نبردی ناراحتم نه اینکه بهش زنگ نزنی.همیشه حرفتونو بزنید که ...

گفته بودم حتی رفتنی گفتم دلمو خیلی شکسته زنگم بهت نمیزنم اونم خندید گفت حداقل پیش خواهرزادم تک بنداز آبروم نره😏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خانواده خودت که وظیفه نداشتن بهش زنگ بزنن که تو راه بوده و انتظار بی جا داره شوهرت. اما خودت باید حد ...

قبلا گفته بودم ناراحتم زنگ نمیزنم،ولی اون کلا ناراحتیای من براش مهم نیس

به خدا اونقدر ناراحتم،هم نیومدنش به خونوادم بی احترامی میکنه

اسی بهش بگو شما با خواهر زاده محترمت پاشدی رفتی اصلا به من اهمیت ندادی ازم نپرسیدی میخوام بیام یانه 

تازه طلبکارم هستی؟بهونه بهتر پیدانکردی که نیای خونه پدرم؟بگو به درک که نمیای بیا دنبالم باهات میام خونه ولی بدون بار آخرم بود پامو خونه مامانت گذاشتم والسلام بحث‌هم نکن

اینجور وقتا التماسش نکن عیب نداره  بعضی وقتا بذار حرف تو  پیش باشه و طلبکارش باشی ولی تا چندروز سرسنگین باش کاری کن دیگه تکرار نکنه

اسی بهش بگو شما با خواهر زاده محترمت پاشدی رفتی اصلا به من اهمیت ندادی ازم نپرسیدی میخوام بیام یانه ...

بهش پیام دادم اونم گفت میخوای بیا میخوای نیا با من بحث نکن،ولی با این کار باعث میشه دیگه خونواده من هم پاسونو خونم نزارن🥺🥺🥺خودش هر کاری دوست داره میکنه،جاریم یا من حرف نمیزنه اما روز اول عید منو بزور برد خونه مامانش

عزیزم 

بالاترین چیز برای مردها غرورشون هست عزت شون هست احترام شون هست خیلی خیلی براشون مهمه زنگ بزنید د خانواده ات زنگ بزنند و تعارف اش کنند شما کم تعارفی کردین 

به غرورش بر خورده 

برا نزد هیچ کار نکن هیچ کار ولی با زبون عزت و تعارف شون کن سریع خر میشن 

اینکه میگن خوار زاده اش برده اشتباه کرده بعد از 13برگشتی سر خونه و زندگی ات بهشون میگفتین من دوست داشتن بیان تا سال بعد تکرار نشه 

حالا هم خودت زنگ بزن یا خانواده ات بگو زنگ اش بزنند و امر اومدن که چه بهتر اگر نیومدن تو برو و رفتار سنجیده و درستی داشته باش

انشاالله اخلاقش درست بشه به امید خدا.توهم تاپیک بعدیت از خوشی و خوشبختی واخلاق خوب همسرت باشه دعا می ...

ایشالاه،ولی واقعا ناراحتم هیچوقت رو حرفاش نیست هیچوقت

بهش پیام دادم اونم گفت میخوای بیا میخوای نیا با من بحث نکن،ولی با این کار باعث میشه دیگه خونواده من ...

اسی بنظرم اصلا محکم نیستی و شوهرت سوارگردنته 

من جات باشم پامیشم دنبالش میرم و پای همه چی وایمیسم 

بذار خانوادت یه مدت نیاند 

خانوادش اومدند خونتون اصلا بهشون محل نذار 

باهاشون حرف نزن فقط شام و‌ناهار بذار و برو دنبال کارات 

من جات باشم یه درسی بهش میدم که دفعه اخرش بشه 

عزیزم بالاترین چیز برای مردها غرورشون هست عزت شون هست احترام شون هست خیلی خیلی براشون مهمه زنگ بزنید ...

عزیز من قبل عید بهش گفتم می‌خوام من بیام گفت نه خواهرزادم و میبرم یه ماه سر اون ناراحت بودم اما براش مهم نبود،خرید عید نکرد ناراحت شدم بازم براش مهم نیود،رفتیم خونه مامانش یک هفته تمام هر روز افطار میزاشتم بقیه عروسا میومدن می‌خوردم یک کلمه ازم طرفداری نمیکرد،میگفتم من اینجا حوصلم سر رفته پاشو بریم بگیریم ولی فقط مامانشو میبرد عید دیدنی میگفت نمی‌بینی مامانمو میبرم اینور اونور در حالیکه ۴تا داداش دیگه هم داشت،الانم اومدم خونه مامانم اینجوری،پس حق داشتم ناراحت شم زنگ نزنم،به خودشم قبل رفتن گفتم خیلی دلمو شکوندی به جای خواهرزادم من باید همراهت میومدم خندید منم گفتم زنگ نمیزنم بهت،ولی اون فقط زور میگه

عزیز من قبل عید بهش گفتم می‌خوام من بیام گفت نه خواهرزادم و میبرم یه ماه سر اون ناراحت بودم اما براش ...

عزیزم میگم اصلا محکم نیستی 

بعدم نقطه ضعف دستش دادی 

بذار ببینه برات مهم‌نیست بیاد یا نیاد 

و بدونه باید تاوان این کاراشو پس بده