2777
2789
عنوان

کوکو پز های ماهر

122 بازدید | 18 پست

در کوکو سبزی خود چه میریزید که عطر و طعمش عالی میشه

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه قراره چیزی بجز سبزی ریخت؟؟

اره دیگه بعضیا ادویه خاصی میزنن بعضیا هم گردو و این چیزا اضافه میکنن

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

سبزی خودش باید معطر باشه چیز خاصی نمیریزم جز نمک و فلفل گاهیم زرشک

خدایا شکرت تو زندگیم هر اشتباهی کردم استقلالی نیستم🤣❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بیشتر ببینید

پیاز رنده میکنم یا پیازچه خورد میکنم تو سبزیش... برگ سیر و خود سیر هم که عالی میکنه طعمشو... یکم ارد نخود چی میریزم که باز نشه از هم.. زردچوبه و فلفل سیاه و نمک. اگر داشته باشم یکم سماق یا پودر لیمو هم یذره بهش ترشی میده خودم دوست دارم... گردو و زرشک هم که گفتن نداره😋😋😋😋

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بیشتر ببینید
سبزی تازه همون روز بخر با دست خورد کن ینی تو دستگاه نریز تخم مرغش کم نباشه عالی میشه

منظورت اینه سبزیش دستگاهی نباشه بعد میگم با دست اخرش درشت میشه بد نمیشه؟

من کوکو رو اصلا با سبزی کوکو درست نمیکنم .فقط تره و پیازچه و کمی سیر میریزم .هرکی هم میخوره تعجب میک ...

پیازچه کلشو میریزی یا فقط اون تهش که سبزه؟

من کوکو رو اصلا با سبزی کوکو درست نمیکنم .فقط تره و پیازچه و کمی سیر میریزم .هرکی هم میخوره تعجب میک ...

اتفاقا این کوکوی تره و پیازچه برای کمخونی عالیه واقعا. طعمشم محشره

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بیشتر ببینید
اره دیگه بعضیا ادویه خاصی میزنن بعضیا هم گردو و این چیزا اضافه میکنن

من هیچی 

به سبزی فروش میگم سبزی واسه کوکو مخام خودش میده میارم تمیز میکنم خورد میکنم بعد با تخم مرغ و آرد و نمک سرخ میکنم خورد هم نمیکنم کل تابه میریزم .بعد با در قابلمه برمیگردونم خورد هم نمیشه ترد هم دوست ندارم موقع برگردوندن می‌زارم در قابلمه رو تابه باشه تا خشک نشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم