2777
2789
عنوان

شوهر مامانم همش مامانمو جلو منو داداشم بوس میکنه یغل میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 9270 بازدید | 170 پست
خرجمم نمیده تازه خرج اونم مامانم میدهسنشم خیلی کمتره ۲۷ سالشه مامان من ۴۲😐🤦🏻‍♀️

چی؟؟؟؟؟؟؟؟مادرت پسر خونه تور کرده 

اونم از خدا خواسته خونه آماده زن و بچه و پول هم آماده 

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما میدونید چقدر واسه یسریا مشکل بوجود میاد پسرایی که مادرشونو دیدن تو بچگی چون کاری از دستشون برنمی ...

تغییر جنسیت دادن بخاطر اینکه ابراز علاقه مادرشونو دیدن؟؟

خیلی بچه ای هنوز 

یکم فکر کن 😐😐😐

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شما میدونید چقدر واسه یسریا مشکل بوجود میاد پسرایی که مادرشونو دیدن تو بچگی چون کاری از دستشون برنمی ...

عزیزم همش بستگی به تو داره 

ذهنیت تو هرجور باشه برادرت هم به اون متمایل میشه ، اگر میخوای برای برادرت مشکل پیش نیاد خودت باید بپذیری که اون پدرته و اونم محبت پدرت به مادرته 

اگر به چشم یک متجاوز بهش نگاه کنی برادرت هم ازش حس منفی میگیره 

تو فک میکنی اگر درموردش با داداشت حرف نزنی اون نمیفهمه چی تو دلت میگذره درحالی که اشتباه میکنی 

همونطور که تو الان احساس میکنی برادرت از این قضیه ناراحته 

اونم میفهمه تو چه احساسی داری 

بازم میگم ، سن برادرت کمه هر ذهنیتی داشته باشه از *تو* داره 

تو سرنوشت برادرت رو تعیین میکنی با طرز فکرت 

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

پدرم نیست خبحس میکنم داداشم اذیت میشه😐

آره واقعا چرا استاتر رو درک نمیکنید نگران داداش کوچیکشه خب خانوما شما ها واقعا باباتون تو روی شما مامانتونو بوس میکرد یا بغل میکرد؟؟؟داداش استاتر بچس دوست نداره ذهنش مشغول بشه 

مادر و پدرخوندت چندسالشونه؟شما و داداشت چندسالتونه؟اون آقا اولین ازدواجشه؟بچه داره؟چندساله ازدواج کر ...

مامانم ۴۲ اون ۲۷ 

داداشمم ۱۱ سالشه اونم بچه نداره ازدواجم نکرده

آره واقعا چرا استاتر رو درک نمیکنید نگران داداش کوچیکشه خب خانوما شما ها واقعا باباتون تو روی شما ما ...

بوس و بغل مگه جنبه ی بدی داره؟؟؟؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید

خودت چند سالته؟

با تو چجوریه؟

چجور مامانت اجازه داده با این سن وارد زندگی شما بشه؟

فکر شمارو نکرده؟

من دخترم سه سالش بود،یه مشکلی پیش اومده بود،میخواستم جدا بشم،به داداشم میگفتم که من نمیتونم به ازدواج مجدد فکر کنم چون دختر دارم،به ‌کسی نمیتونم اعتماد کنم

خودت چن سالته؟ حس نمیکنی روت نظر داشته باشه؟

اکه یه مرد ۴۲ ساله با یه خانم این سنی ازدواج کنه مشکلی نیست نه؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید
چی؟؟؟؟؟؟؟؟مادرت پسر خونه تور کرده اونم از خدا خواسته خونه آماده زن و بچه و پول هم آماده

قبلا پول در میاورد 

الان دیگه مامانم از قبل عید گفته بعد عید برو دیگه نرو

😐🤦🏻‍♀️

خرجمم نمیده تازه خرج اونم مامانم میدهسنشم خیلی کمتره ۲۷ سالشه مامان من ۴۲😐🤦🏻‍♀️

تاپیک فیک ، حیف وقتی که برات گذاشتم 

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀