2777
2789
عنوان

دلم برای دختر عمم میسوزه برادرزاده هاش عروس شدن هنوز نتونسته

| مشاهده متن کامل بحث + 5157 بازدید | 176 پست
خب ب تحصیل ک نی...اخلاق مهنه...انسانیت...شاید همون راننده اسنپ خوشبختش کنه

خودش دکترا داره میخونه وکیل هست 

به لیسانس و کارمند راضیه 

بعد خدایش خودت جاش بودی قبول میکردی؟

من ارشد داشتم شوهرم که اون موقع اومده بودن خواستگاری دکتر بود هنوز حتی جواب نداده بودیم اینقد همه منو ترور میکردن کل اعتماد به نفسم پرید که فقط سریع دکترا الکی یه چیزی زدم با شهریه زیاد بخونم حداقل بگن دانشجو دکتراست 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

از چ لحاظ

مثلا توی خانواده همه کارمند دکتر مهندس 

بعد این بچه با این همه اپشن همسرش شغل خوبی نداشته باشه تحصیلات نداشته باسه خودت چه فکری میکنی 

هرکی باشه میگه یه عیب و ایرادی داشته که تو ۳۳ سالگی با این آدم ازدواج کرده 

همه چی که ازدواج نیست تا تقدیر چی باشه

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید
مثلا توی خانواده همه کارمند دکتر مهندس بعد این بچه با این همه اپشن همسرش شغل خوبی نداشته باشه تحصیلا ...

چقدر به حرف مردم فکر میکنه بخدا مردم اصلا به زندگی کسی فکر نمیکنن همه به فکر خودشونن 

من الان چی بگم بهش زنگ زده با ناراحتی که داداشم گفته نامزدی دخترمه دلم گرفته و فلان خیلی دلم سوخت بر ...

کجاییه؟ چه دختر خفنی چجوری تاحالا تورش نکردن موندم

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

چی بگمالبته حق داره یکم حس بدی دارهبدتر اینکه همه هم بهش میگن کی ازدواج میکنی کی بیایم عروسی

ببین من کاملاً درکش میکنم

خودم ۲۱ سالمه دانشجو معلمم....خواهر کوچیکم زودتر ازمن ازدواج کرد کلا مردم انگار دلم شکست داداشم ازدواج کرد زن داداشم همه از من کوچیک ترن و کل فامیل ازمن کوچیک تر نامزد دارن 

و همه در حد دیپلم...

خیلی جالبه دختر به یه جایی میرسه ازدواجش بدتر به بن بست میخوره کی گفته شاغل شی برات صف کشیدن به ولله دروغه الان دوستای دبیرستانیم یا دخترای زیر ۱۸ شوهر کارمند و خلبان و فلان دارن واقعا چرا اینطوریه 

صبر کردن به تنهایی برای ما آدما سخته حالا هی بیاین بگین موفقیت تو ازدواج نیست

بابا طبیعت ماست چرا برا باکلاس بودن نفی میکنین اگه کسی باشه تنها خوش باشه اون استثناست نه اونی که میخواد ازدواج کنه

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

عزیزم دکتری داره میخوره خودشوکیل پایه بک دادگستریبعد بگه شوهرم دیپلم تریلی داره…

کلا ازدواج واسه خانمای وکیل سخته ما تو اقوام آقایون وکیل هستن میگن دوس نداریم خانممون وکیل باشه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺