2777
2789
عنوان

سوال پسر شیش سالم از من راجب بچه دارشدن طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 35 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من به بچه هام میگفتم آخه بچه هم پدر میخواد هم مادر .تا پدر مادرا هم دیگه رو پیدا نکنن نمیتونن مامان و بابا بشن

یا رب این نو گلان خندان که سپردیشان به من  سخته کمکم کن درست پرورششان بدهم   

اول ازش یه ک سوال کن ببین تا چه حده اطلاعاتش و چی تو ذهنشه و در حد اطلاعات ذهنش توضیح بده و یه توضیح مختصر بچگونه بده که تا حالا بچه ای دیدی که بابانداشتهباشه؟ خب بچه بدون بابا نمیشه که 

به خاطر همینه که ازدواج میکنن خدا بچه میده که هم مامان و هم بابا داشته باشه 

شوهرم گفت چون نمیتونن تنهایی بزرگ کنن مسئولیت سختیه .

خیلی خفن بود افرین به پدرو مادر اگاه

اخه دیدم بچه میپرسه یا یه جوری میگن هیععععع یا لبشونو گاز میگیرن یا میگن برا تو زوده بچه کنجکاو میشه و مشکلات دیگه..

کلیک نکن روش کنجکاویه همه دارن منم می‌پرسیدم بچه چجوری بدنیا میاد فکر میکردم میرن بیمارستان میخرنش

بخدا منم تا پانزده سالگی فکر میکردم رابطه جنسی یعنی فقط بهم میچسبن نمیدونستم دخول میکنن و پوزیشن هست

.

من که  بچه بودم  فکر میکردم  زن و شوهر دست همو لمس میکنن بعد زن باردار میشه  بعد تو اتوبوس  یه اقایی دستش بهم خورده بود  تا ۹ ماه منتظر  بچه بودم  همشم جوش میزدم  باباشو چحوری پیدا کنم 😭🤣🤣🤣 تازه   حالت تهوع هم داشتم 

اللهم عجل لولیک الفرج
خیلی خفن بود افرین به پدرو مادر اگاهاخه دیدم بچه میپرسه یا یه جوری میگن هیععععع یا لبشونو گاز میگیرن ...

پسرم خیلی سوال میپرسه ما خودمونو آماده کردیم. مثلا میدونه یه سلول وارد یه سلول میشه وسلولها رشد میکنن وبچه به وجود میاد. ولی نمیدونه اون سلول از کجا میاد

برای بچه ی ۶ ساله طبیعی نیس و زوده اینارو بفهمه حداقل باید ۱۰ سال باشه

اصلا برای هر سنی  زوده خودش بزرگ میشه میفخمه  بزارین تو دنیای  بچگیشون  فکر  کنن  اصلا  واجب نیست مسائل جنسی زو زود بفهمن فقط  حفاظت از  جاهای  شخصیشون و باید بدونن

اللهم عجل لولیک الفرج