2777
2789
خالا مطمین هستی اونا مه بچه دارن اخر عمر بچه هاشون هستند خارج نرفتن

چون خودم هرروز کنار مامان بابامم باوجود اینکه زندگی مستقل دارم  همین تصور رو درمورد بچه‌ی نداشته‌ی خودمم دارم دیگه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

چون خودم هرروز کنار مامان بابامم باوجود اینکه زندگی مستقل دارم همین تصور رو درمورد بچه‌ی نداشته‌ی خ ...

نه نداشته باش نه تصور داشته باش و نه اگر بچه ای اوردی توقع

فی الواقع این نهایت خود خواهیه که من فرزندی بیارم که عصای پیری و کوریم بشه

فقط لطف خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نداشته باش نه تصور داشته باش و نه اگر بچه ای اوردی توقعفی الواقع این نهایت خود خواهیه که من فرزند ...

نه بنظرمن خودخواهی نیست

خودمم حاضرم نوکری مامان بابامو بکنم

مث زمانی ک اونا برامن همه کار کردن

مامان بابای من عشقای زندگیمن

من عصاشون نباشم پس کی باشه؟  چه طرز فکر عجیبی دارید..

با تصور شما ، جای همه پدر مادرها باید سالمندان باشه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

نه بنظرمن خودخواهی نیستخودمم حاضرم نوکری مامان بابامو بکنممث زمانی ک اونا برامن همه کار کردنمامان با ...

هر کس نظری داره مادر پدر به خواست خودشون فرزند میارن پس منتی نیست ، من نمیتونم توقع داشته باشم از فرزندی مه به اختیار من به دنیا اومده منت بزارم و بعد توقع داشته باشم که من و حمایت کنه 

فقط لطف خدا
هر کس نظری داره مادر پدر به خواست خودشون فرزند میارن پس منتی نیست ، من نمیتونم توقع داشته باشم از فر ...

پس اگر مادر پدر شما  خدای نکرده نیازمند شما بشن چیکار میکنید؟

همون سالمندان ک گفتم ؟!

منم به احتمال زیاد تا اخر عمر مجرد میمونم 

کاش بشه از روشی غیر ازدواج کاری کنیم که تا اخر عمر مجبور نشیم تنها زندگی کنیم

الانم تورم زیاده ازدواج کم شده 

ولی به خاطر ترس از مجرد موندن و تنهایی تن به ازدواج غلط نده که مجرد موندن بهتر از داشتن شوهر بده

کاربری دست دو نفره

پس اگر مادر پدر شما خدای نکرده نیازمند شما بشن چیکار میکنید؟همون سالمندان ک گفتم ؟!

من راحع پدر و‌مادرم صحبت نکردم راجع خودم و فرزندم صحبت کردم که قطعا با پای خودم میرم سالمندان و هرگز بهشون احساس گناه نمیدم و میزارم ازادانه بدون تعصب جامعه بدون احساس گناه زندگی کنند 

فقط لطف خدا
من راحع پدر و‌مادرم صحبت نکردم راجع خودم و فرزندم صحبت کردم که قطعا با پای خودم میرم سالمندان و هرگز ...

من ترجیح میدم کنار خانوادم باشم

و اگر بچه داشتم، بچه‌هام درآینده کنارمن

همه همینو میخان..  ک توی پیری دورشون شلوغ باشه

نمیگم بچه‌ها بیان تمام کاراتو بکنن ! اما همین که بیان و بهت سر بزنن و دور و برت باشن عالیه

چ تفکر عجیبی!  با پای خودم برم سالمندان!

هیچکی تودنیا نیس ک بجای بودن تو خونه خودش و جمع بچه‌هاش، دلش بخاد بره سالمندان!

وقتی تفکرمون فرق داره بحث بی‌نتیجه س

موفق باشید‌

من ترجیح میدم کنار خانوادم باشمو اگر بچه داشتم، بچه‌هام درآینده کنارمنهمه همینو میخان.. ک توی پیری ...

فرض کنید فرزند من بورس تحصیلی داره میخواد  بره یه کشور دیگه تحصیل کنه 

باید بزور نگهش دارم مه باید از اینده و تحصیل  بگذری کنار خانواده باشی کنار مادرت 

دخترم شاغل هست مثلا فرزند داره تا ۸ شب سرکار یه روز تعطیل داره و هزار مشغله توفع داشته باشم که زندگیش و ببوسه بیاد از من نگه داری کنه 

اون چیزی که شما میگید برای زمانی هست که انتخاب خود فرزند باشه نه از رو اجبار نه از روی فشار اجتماعی نه از روی حس گناه دادن

فقط لطف خدا
فرض کنید فرزند من بورس تحصیلی داره میخواد بره یه کشور دیگه تحصیل کنه باید بزور نگهش دارم مه باید از ...

هرکسی هرجور با پدر مادرش رفتار کنه، درآینده بچش همونطور باهاش رفتار میکنه ! قانون کارماست!

من از ته دلم کنار پدر مادرمم

مطمعنم اگرم بچه داشتم درآینده همینطور میشد

کسی رو هم ب اجبار نمیخام !

گفتم که

نظرات متفاوته.