2777
2789
عنوان

بیست سالمه و حتی یه خواستگارم نداشتم نگرانم برای آینده

| مشاهده متن کامل بحث + 5769 بازدید | 237 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفا یه لیست از چیزایی غیر از این که برای ارائه به یه مرد دارید چیه؟ فقط نام ببر

زن و مرد مکمل هم هستن

یه خانواده با حضور زن شکل میگیره

زن باید باشه که خانواده ،خانواده بشه

زن وظیفه مادری  و تربیت فرزند بر عهده اش هست

زن پایه های خانواده هست 

این چه تفکریه آخه 

که زن رو فقط وسیله میبینین

نیمی از بار زندگی بر روی دوش زن هست

لطفا یه لیست از چیزایی غیر از این که برای ارائه به یه مرد دارید چیه؟ فقط نام ببر

شما مردی ؟؟

اگه بنا رو روی این موضوع جنسی بذاریم مردا میتونن راحت با هر سوراخ سمبه ای خودشونو تخلیه کنند حتی پریز برق 😂😂

زن و مرد برای آرامش و پیشرفت هم آفریده شدن 

با همین استدلال شما هم میتونیم بگیم مردا فایده‌ای جز حمالی کردن ندارن 

ولی هردو اشتباهه 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
زن و مرد مکمل هم هستنیه خانواده با حضور زن شکل میگیرهزن باید باشه که خانواده ،خانواده بشهزن وظیفه ما ...

خوب مرد هم باید باشه تا خانواده خانواده باشه

همه اینایی که نوشتی بجای مرد میتونی بنویسی زن.

چیزایی رو بنویس که مخصوص زن باشه و مرد نتونی بجاش بزاری.

مثلاً مرد امنیت میاره خرجی میاره خونه و رفاه و ... میاره

زن چی؟

من حس میکنم خانوادم اصلا دوست ندارن ازدواج کنم همچین احساسی دارماصلا حرف ازدواج میشه بابام انگار عصب ...

خوب میخوای چیکار ازدواج؟

کیفشو ببر

رشتت چیه؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بیشتر ببینید
خوب مرد هم باید باشه تا خانواده خانواده باشههمه اینایی که نوشتی بجای مرد میتونی بنویسی زن.چیزایی رو ...

یعنی شما فکر میکنی زن بدرد نمیخوره؟

آرامش نمیاره؟

یه مرد میتونه مادر باشه؟

الانم که خانوما اکثرا مستقل هستن و خودشون کار میکنن و مستقلن

بجز یه عده آویزون که هیچکاری از دستشون بر نمیاد

شما مردی ؟؟اگه بنا رو روی این موضوع جنسی بذاریم مردا میتونن راحت با هر سوراخ سمبه ای خودشونو تخلیه ک ...

نه ولی من می‌دونم مهمترین چیزی که میتونم به همسرم اراعه بدم همین ج ن س ی هست اصلن هم چیز کمی نیست و بسیار با ارزشه . دقت کن نگفتم فقط گفتم مهمترین

یعنی شما فکر میکنی زن بدرد نمیخوره؟آرامش نمیاره؟یه مرد میتونه مادر باشه؟الانم که خانوما اکثرا مستقل ...

زن اگر اون محیط امن رو که مرد براش فراهم می‌کنه و بهش رسیدگی می‌کنه ۹ ماه و تامینش می‌کنه رو نداشته باشه نمیتونه مادر شه تنهایی که مادر نمیشه.

من نمزگم زن بدرد نمیخوره. من میگم مهمترین و با ارزش ترین چیزی که زن برای مرد داره ج ن س ی هست.