2777
2789
عنوان

بیست سالمه و حتی یه خواستگارم نداشتم نگرانم برای آینده

| مشاهده متن کامل بحث + 6656 بازدید | 250 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه من عاشق خانوادمم واسه همینم میگم نمیتونم به این زودیا ازدواج کنمولی همینکه بوده بازم خوبهمن اگه ی ...

کسی که سرش به تنش نمی ارزه چه فایده که بیاد خواستگاری من واقعا ناراحت میشم . اصلا ناامید نباش 

چون بابات پولداره،تک فرزندی،رشتت خوبه هر کسی به خودش اجازه نمزده بیاد خواستگاریت

من حس میکنم خانوادم اصلا دوست ندارن ازدواج کنم همچین احساسی دارم

اصلا حرف ازدواج میشه بابام انگار عصبی میشه

فکر کنم اگه خواستگار همه چی تمومم بیاد اونا نذارن ازدواج کنم

خیلی وابستن به من

اینقدر دخترا ی الان داغون شدن بلانسبت همشون ج شدن دختره نجیب پیدا نمیشه پسرا هم دیوونم مگه ازدواج کن ...

مگه زن فقط برطزف کننده نیاز جنسیه؟ یکم دیدتون رو‌عوض کنید بد نمی‌شه. همون بهتر با آدمایی امثال برادر شما هم‌کلامم نشد چه برسه به ازدواج. همشون " ج" نشدن فقط برادر شما و‌امثالهم لیاقت ندارن.

من اولین خواستگارم و پیشنهادم ۲۹ سالگیم بود  پزشک بودم تو مطبم و بعدش رگباری اومد تا همین الان که ۴۵ سالمه ولی همرو رد کردم از کیس داغون معتاد تا کیس عالی اخلاقی مالی پولداری زیبایی.

نگران نباش هنوز سنت نیست

استاتر بنظرم احتمالش هس چون خونه و ماشین و اینا داری وضعیتت خیلی خوبهبقیه میگن حتما جوابش منفیه و دن ...

دنبال کارخونه دار نیستم

ولی خانوادم فکر کنم خیلی سخت گیر باشن

و طرف باید یه حداقل هایی رو داشته باشه