2777
2789
عنوان

بیست سالمه و حتی یه خواستگارم نداشتم نگرانم برای آینده

| مشاهده متن کامل بحث + 6656 بازدید | 250 پست

پیشنهاد دوستیم نداری؟

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

اینقدر دخترا ی الان داغون شدن بلانسبت همشون ج شدن دختره نجیب پیدا نمیشه پسرا هم دیوونم مگه ازدواج کن ...

خب دختر نجیب چرا باید به برادر شما فکر کنه؟

کبوتر با کبوتر باز با باز

🟩⬜🟥🌞🦁 در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت ... این عوعو سگان شما نیز بگذرد ... عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

زن اگر اون محیط امن رو که مرد براش فراهم می‌کنه و بهش رسیدگی می‌کنه ۹ ماه و تامینش می‌کنه رو نداشته ...

تو غلط کردی‌. ما به‌جز آلت تناسیلمون ذهن و بدن و فکر و شعور داریم همه مثل تو نیستن‌.

خیلی زنا نه ماه باردار بودن بدون حمایت هیچ مردی زندگی ساختن‌. کاش اینقدر مرد پرست و زلیل مردا نباشید‌‌. حق دارید البته چون تو پریود بشی دیگه همونقدرم ارزش نداری واسه مرد زندگیت بایدم پاچه‌خواری کنی که با یکی که بهتر از توئه عوضت نکنه.

خب دختر نجیب چرا باید به برادر شما فکر کنه؟کبوتر با کبوتر باز با باز

چون توی ۲۹ سالگی خونه داره واسه خودش درآمد داره قدش هم بلنده. همین سه تا ویژگی طبق آمار داداش منو توی بیست درصد تاپ توی رده سنی خودش قرار میده. تازه باهوشم هست

نه ولی من می‌دونم مهمترین چیزی که میتونم به همسرم اراعه بدم همین ج ن س ی هست اصلن هم چیز کمی نیست و ...

تو در همین حد می‌بینی خودت رو بقیه خودشون رو اسباب‌بازی جنسی شوهر نمی‌بینن. تو ارزشت در همین حد خوشگله.

خوب مرد هم باید باشه تا خانواده خانواده باشههمه اینایی که نوشتی بجای مرد میتونی بنویسی زن.چیزایی رو ...

مرد امنیت می‌آره؟ برو به خودت بخند بچه. دادگاه پر همین مرداست که امنیت رو از هزار نفر گرفتن. رفاه و پول رو زن صدبرابرش رو هم بخواد می‌آره. ضمنا برو یکم درسای دبیرستانت رو مرور کن هردو جنس نیاز جنسی دارن احمق.

تو غلط کردی‌. ما به‌جز آلت تناسیلمون ذهن و بدن و فکر و شعور داریم همه مثل تو نیستن‌.خیلی زنا نه ماه ...

بایدم حرصت در بیاد چون تو هم جزو همین دسته هستی.

من که شوهرم عاشقمه منم دوسش دارم حالا هی فحاشی کن بدبخت بی تربیت

خب دلار تازگی شده صدتومندلار ۵۰ تومنیم کسی نبود

عزیزم دوتا کامنت پایین‌تر طرف می‌گه مگه جز برطرف کردن نیاز جنسی زنا چی دارن واسه ازدواج‌. معلومه طرف با همچین طرزفکری دنبال یکیه که از خودش هیچی نداشته باشه هرچی شد بگه من تو رو بزرگ کردم بهت پول دادم و فلان. اینجور آدما معلومه دنبال شما که واسه خودت زندگی و شخصیت داری نمی‌آن. ناراحت نباش. 

تو در همین حد می‌بینی خودت رو بقیه خودشون رو اسباب‌بازی جنسی شوهر نمی‌بینن. تو ارزشت در همین حد خوشگ ...

خودت شاید خودتو توی مریخ ببینی. مهم اینه چه چیزی داری که به درد مرد ها میخوره از دید اونا

لطفا یه لیست از چیزایی غیر از این که برای ارائه به یه مرد دارید چیه؟ فقط نام ببر

وقاحت تا چه حد؟‌

بازار کالا نیست کسی چیزی ارائه بده به کس دیگه. باهم زندگی می‌کنن تو سختی و پستی بلندی شریک می‌شن؟ اون مرده چی داره؟ ماشالا اخلاق و شعور هم که نداره. 

داداشت رو هم دخترا ردش کردن فشاری شده به همه می‌گه ' ج' 

حیف دردی که مامانت واسه زایمانت کشید. بدبخت حقیر.

چون توی ۲۹ سالگی خونه داره واسه خودش درآمد داره قدش هم بلنده. همین سه تا ویژگی طبق آمار داداش منو تو ...

قدش بلنده

باهوشه😐

توی سی سالگی خب خیلیا خونه و ماشین دارن تازه علاوه بر این اخلاق و ادب هم دارن اونا کیس مناسب برای دختر نجیب هستن

🟩⬜🟥🌞🦁 در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت ... این عوعو سگان شما نیز بگذرد ... عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹