2777
2789
عنوان

اگه بخوام درخواست جدایی کنم اول باید مهرم رو اجرا بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 68 پست
چیزی داره ب نامش؟ دارایی اموالی ؟ درامدی؟ اگ‌هچی ندارن نزار دولت هدر می‌ره و دادگاه خیلی طولانیش می‌ ...

آره داره سهم ارث پدری هم داره فکر میکنم ۸ میلیارد ارث پدری قراره بهش برسه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تا کی خونه باشم؟ وقتی اجرا بزارم در جا براش نامه نمیاد ؟؟

یواشکی درخواست بده هر چی به نامش هست میزنن به نامت بقیه رو قسطی مثلا هر چند ماه یه سکه.   هم درخواست مهریه بده هم نفقه.  با یه وکیل هم مشاوره بگیر حتمااااا

تا کی خونه باشم؟ وقتی اجرا بزارم در جا براش نامه نمیاد ؟؟

نمیدونم عزیزم من خودم یکی دوماه پیش 

بخاطر کتک‌کاری ازهمسرم شکایت کردم ولی

مهریه نذاشتم اجرا فقط بهم گفتن حونه روترک نکن رواین حساب گفتم شمابرو ازدفترقضایی

بپرس بهت میگن چیکارکن 

فکر نکن الان بهت سکه میدن مگر این که بری سریع اجرا بزاری و اموال شوهرتو معرفی کنی که بتونی بگیری ازش ...

ماین و بو خانه به نام خودمه البته خانه رو طوری به نامم زده که اگه بخوام جدا بشم بتونه برگردونه 

یک خانه ی دیگه هم داره و ارث پدری

آره داره سهم ارث پدری هم داره فکر میکنم ۸ میلیارد ارث پدری قراره بهش برسه

اوپو هنوز قراره بهش برسه تحمل کن بزار برسه بعد اقدام

درضمن الکی جدا نشو جامعه ب خانما مطلقه خوب رفتار نمیکنه حتی همون دادکاهش

نه هیچکدوم خیلی عصبیه

ببین برای طلاق باید عسر و حرج شما برای قاضی محرز بشه اثباتش هم شرایط داره مثلا اگه فحاشی کنه کتک بزنه خیانت کنه که اونم باید صداشو ضبط کنی و شکایت مطرح کنی تا ثابت بشه وگرنه اینجوری نمیشه طلاق گرفت مگه طلاق توافقی بگیری مثلا شما مهریه رو بزاری اجرا بعد اون بیاد بگه یا کل مهریتو ببخش یا بخشیشو و من طلاق میدم