یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
دقیقا دارم همین کارو میکنم😭🙏🏻🖤به هرچیزی چنگ میزنم ک روحش درارامش باشه. خدا امواتتو رحمت کنه. هم ...
عزیزم من خوندم براشون فاتحه آیت الکرسی و صلوات
ولی خیالت تخت که اون جاش خیلی خیلی خیلیییی خوبه مگه میشه کسی بره پیش خدا جاش بد باشه ؟تو ذهن ما از بچگی یه چیزا ساختن و کاشتن برا همون ناراحتی ولی اون رفته تو آسمون داره خوش میگذرونه قرین نور و آرامش و شادی الهیه این وسط خودش هرگز اما عزیزانش از دوری اون ناراحتن که طبیعیه اگه نگران جاشی خیالت تخت تخت که داره پیش خدا خوش میگذرونه اگه از دوریش ناراحتی مطمئن باش هر آن اراده کنی و باهاش حرف بزنی میشنوه و جوابتو میده تو متوجه نمیشی فقط بعدم عزیزم یک دوره سوگ میگذره دوباره حالت خوب خوب میشه ما آدمیزادیم و در حال سفر میایم اینجا رشد کنیم که بریم مرحله بعد الان برادر شما مرحله بعدی رفته .یک به یک هممون میریم عزیزم خدا مهربونه و عاشق بنده هاش بهت حق میدم الان غمگینی اما به مراتب پیش میای و حقیقت رو درک میکنی نوبت همه میشه اون هم جوون بود پس خیلیییی پاکتر و معصوم تر رفت پیش خدا ،خدا دوسش داشت آورد پیش خودش زودتر
پس خیالت راحت عزیزم
خانوم معلم 👩🏼🏫 * خدایا خیلی دوستت دارما هوامونو داشته باش دمت گرم ❤️😁
و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازهاش در رودخانهی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...