2777
2789
عنوان

سال کنکورم عاشق شدم

237 بازدید | 15 پست

من دلتنگ اونم

هرشب 

هر صبح از استرس پامیشم ببینم پیم داده یا نه

یاد حرفای بدش میافتم دوباره دلم میشکنه

از ۲۴ ساعت روز ۲۵ ساعت فکرم اونه

افتادم تو هچل چه خاکی تو سرم کنم 

تمرکز منو کامل گرفت ازم 

میدونم عن خاصی نیست

هزارتا بهتر پیدا میشه 

باید درس بخونم

همه اینارو زبونی میدونم خب

ولی اولین پسری بود که اومد تو زندگیم و به عمل نمیرسه 

داغونم

کاربری دست دو نفره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای دقیقا عین من 

میدونی چی نصیبم شد؟فقط کنکورم خراب شد 

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

دقیقا منم از ۱۴،۱۵ سالگی از یه پسره خوشم اومد تا همین امسالم میومد، اونم از من خوشش میومد میفهمیدم

خداروشکر هیچوقت باهم نرفتیم تو رابطه ولی همین امسال دقیقا سال کنکورم یه اتفاقی افتاد که به شدت از چشمم افتاد من چند روز واقعا ناراحت بودم نمیتونستم هیچی بخونم و بفهمم چون جدی جدی دوستش داشتم

ولی خب خودمو جمع کردم آخه درسم خیلی مهم تره واسم

به امید خدا رتبه برتر کنکور ۱۴۰۴ هستم✌️من برای دیدن لبخند پدرم تسلیم نمیشم🥲 فیلم‌باز، کتابخون، ورزشکار، ماساژور، عاشق شیمی و مسلط به ۴ زبان زنده دنیا هستم🥰
دقیقا منم از ۱۴،۱۵ سالگی از یه پسره خوشم اومد تا همین امسالم میومد، اونم از من خوشش میومد میفهمیدمخد ...

از چشم منم افتاد یه بار ولی اون افتادن فقط واسه یه هفته بود وقتی برگشت سه برابر اولین بار عاشق شدم 

هیچکدومم دست خودم نیست

کاربری دست دو نفره 

تو این دوماهه چطور خودمو جمع کنم که

عزیزم اگه رشتت تجربیه فکر نکنم تو دوماه بشه کاریش کرد 

میتونی از الان پر قدرت بخونی برای کنکور سال دیگه

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

خانوما ما یه گروه زدیم داریم همگی. مون باهم وزنمو نو کم میکنیم. با روش کالری شماری. خیلی اسونه و کنارهم اصلا سختی رواحساس نمیکنیم. هرکی یک درصد فکرمیکنه. نمیتونه بیاد باهم لاغرکنیم تلگرام این ایدیمه. faez789پیام بزارید اد میکنم🥰💪🏻

من+نی نی+باباش=❤

وای من سال یازدهم این اتفاق افتاد بد افت کردم ببین طرف از همه جا بلاک کن و بیرحم باش نسبت بهش 

با آینده خودت بازیی نکنن لطفاااا اگه نمیتونی به مامان بابات بگو کمک میکنن حداقل کاری میکنم که برگردی به زندگی خودت

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید
از چشم منم افتاد یه بار ولی اون افتادن فقط واسه یه هفته بود وقتی برگشت سه برابر اولین بار عاشق شدم ه ...

میفهمم چی میگی من خودمم هزاربار از چشمم افتاد سر دو روز دوباره همون اش و همون کاسه دقیقا عین تو

ولی دفعه آخر دیگه فرق میکنه الان خیلی وقته فکرم نمیکنم بهش 

بیخیال بابا، میخوای درسمونو ایندمونو از دست بدیم بخاطر کییی کسی که هزاربار دلمونو شکسته

به امید خدا رتبه برتر کنکور ۱۴۰۴ هستم✌️من برای دیدن لبخند پدرم تسلیم نمیشم🥲 فیلم‌باز، کتابخون، ورزشکار، ماساژور، عاشق شیمی و مسلط به ۴ زبان زنده دنیا هستم🥰
وای من سال یازدهم این اتفاق افتاد بد افت کردم ببین طرف از همه جا بلاک کن و بیرحم باش نسبت بهش با آین ...

ببین بابام بفهمه همچین عن بازی دراوردم چنان میزنه خون برم میداره اون به کنار

به مشاورم گفتم مشاورم مسخره بازیش گرفته همش میگه میخنده راجب این پسره میترسم جلو بابام بگه یا سوتی بده

به کل دفتر فهموند من این غلط و کردم

کاربری دست دو نفره 

عزیزم اگه رشتت تجربیه فکر نکنم تو دوماه بشه کاریش کرد میتونی از الان پر قدرت بخونی برای کنکور سال دی ...

پایم خوبه

درصدا میانگین ۴۰ تا ۵۰ هستن همین الانم

کاربری دست دو نفره