2777
2789
عنوان

📷📷📷📸🖤شب اول قبر داداش فرزادمه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 91712 بازدید | 524 پست

اَللّهُمَّ صلِّ علی محمّدٍ والِ محمّدٍ و عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اَللّهُمَّ صلِّ علی محمّدٍ والِ محمّدٍ و عَجِّلْ فَرَجَهُم

🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙

دعای فرج آقا امام زمان💚

إِلَهِی عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ، وَ انْکَشَفَ الْغِطَاءُ، وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ، وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ، وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَیْکَ الْمُشْتَکَى، وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَ الرَّخَاءِ، اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَیْنَا طَاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عَاجِلاً قَرِیباً، کَلَمْحِ الْبَصَرِ، أَوْ هُوَ أَقْرَبُ، یَا مُحَمَّدُ یَا عَلِیُّ، یَا عَلِیُّ یَا مُحَمَّدُ، اِکْفِیَانِی فَإِنَّکُمَا کَافِیَانِ، وَ انْصُرَانِی فَإِنَّکُمَا نَاصِرَانِ، یَا مَوْلانَا یَا صَاحِبَ الزَّمَانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی، السَّاعَهَ السَّاعَهَ السَّاعَهَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِینَ

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

روحشون قرین ارامش عزیزم 

خدا بهتون صبر بده غم اخرتون باشه تسلیت میگم

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

چه زیبا هم بودن روحش شاد براش فاتحه میخونم

خیر دودنیا نصیب خودتو امواتت🖤🙏🏻منت سرم گذاشتی

امام صادق (ع) فرمودند. در عجبم ازکسی که در بلا وگرفتاری و ناراحتی س. و به ذکر یونسیه پناه نمیبرد.  لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥

بیشتر ببینید
خدا رحمتشون کنه عزیزم ولی یه سوال ...شب اول قبر برادرتون هست و شما نی نی سایت هستی ؟؟؟ چطوری تونستی ...

متنفرم ازین سوال.  خب حالا که اومده باید حساب پس بده بنده خدا اعلامیه هم گذاشته

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
بیشتر ببینید
خدا صبر بده عزیزم روحش شاد آیت الکرسی و صلوات خوندم

خیر دودنیا نصیب خودتو امواتت. منت سرم گذاشتی🖤🙏🏻

امام صادق (ع) فرمودند. در عجبم ازکسی که در بلا وگرفتاری و ناراحتی س. و به ذکر یونسیه پناه نمیبرد.  لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥

بیشتر ببینید

روحشون شاد براشون فاتحه خوندم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
بیشتر ببینید
خدا رحمتشون کنه عزیزم ولی یه سوال ...شب اول قبر برادرتون هست و شما نی نی سایت هستی ؟؟؟ چطوری تونستی ...

حداقل الان ول کنید ...

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗