2777
2789
عنوان

سفر به دبی

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 94 پست
اصلا بگو ۱۰۰ تومن

جمیرا خودش پنج ستاره است .بعد دوستمون میخواد بره هنل معمولیه پنج ستاره😁😁

سلام به همگی  ، دوست  دارم قبل هر حرفی اول اینو بگم با تمامی ارزش و احترامیی که واستون قائلم دوست ندارم بجز معاشرت تو تاپیک همدیگه هیچ در خواست دوستی ای قبول کنم ..پس ناراحت نشین درخواستتونو نادیده گرفتم 😊😊...دوم اینکه کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو هم ، اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک ، باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم ، ولی تو به دل نگیرر ،باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی سرسخت حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...

بیشتر ببینید

[QUOTE=376708645]اصلا اعتقادی به روز مبادا نداری[/QUOT 

یه مادربزرگی داشتم کل عمرش این جمله رو میگفت خیلی پول داشت ولی نه خورد نه پوشید فقط میگفت جمع کنین برای روز مبادا 

بانک از پولاش جا نداشت حالا نمیتونم دقیق بگم ولی هر چی که جمع کرده بود یه شبه بالا کشیدن بیچاره از شدت فشار دق کرد مرد کسی که تموم عمرش پس انداز کرده بود خودش از اونا یه گرون نتونست استفاده کنه از اون موقع تا الان از این جمله متنفرم زندگی میکنم عشق میکنم خرج میکنم و از داراییام میبخشم خداهم چندبرابرشو بهم برمیگردونه🌸

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

[QUOTE=376708645]اصلا اعتقادی به روز مبادا نداری[/QUOT یه مادربزرگی داشتم کل عمرش این جمله رو میگفت ...

بهترین کارو میکنی عزیزم

مگه آدم چند بار زندگی میکنه

انشاالله خدا بیشترش بهت بده

.تو به هتل پنج ستاره میگی معمولی؟؟؟ فکر میکنی جمیرا چندستاره است؟؟ پنج ستاره است حالا بچرخ هتل پنج س ...

فکر کنم تو حتی توی ایرانم مسافرت نرفتی😂😂

متل قو هم پنج ستاره هست

هتل پارس خزر هم پنج ستاره س

ولی متل قو چهار شب میلیاردی میشه

ولی پارس خزر چهار شب حدود ۲۵ میلیون میشه

این قیمتا برای پارساله

الان علاوه بر اینکه فهمیدم عقل درست حسابی ندار

سواد درست حسابی هم نداری😂😂

بعد دو سال سرطانو شکست دادم✌️🎗❤️

فکر کنم تو حتی توی ایرانم مسافرت نرفتی😂😂متل قو هم پنج ستاره هستهتل پارس خزر هم پنج ستاره سولی متل ...

وقتی فرق بین ستاره ها رو نمیدونی چی بگم بهت جز اینکه کمتر خالی ببندی یا میبندی درست وحسابی ببندی بچه جون .

.الان شونزده سالته بعد تو بچگی رفتی ترکیه پسرا واست هیزی دراوردن .تخیلات وآرزوهاتو دوست داشتم ولی یکم بیشتر به اطلاعاتت اضافه کن چرت و پرت زیاد  نگی.من اگه مسافرت نرفتم مطمئنا تو دورترین مسافتی که رفتی مسیر خونه به مدرست بوده دختر جون .وقتی نینی سایت پر شده از بچه  های کم سن وسال تو پایین ترین سطح  بایدم بشینیم اراجیف و مزخرفاتشونو بخونیم .دیشب خیلی خندوندی منو برو خالیاتو به همسن سالات بگو نه  اینجا

سلام به همگی  ، دوست  دارم قبل هر حرفی اول اینو بگم با تمامی ارزش و احترامیی که واستون قائلم دوست ندارم بجز معاشرت تو تاپیک همدیگه هیچ در خواست دوستی ای قبول کنم ..پس ناراحت نشین درخواستتونو نادیده گرفتم 😊😊...دوم اینکه کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو هم ، اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک ، باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم ، ولی تو به دل نگیرر ،باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی سرسخت حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...

بیشتر ببینید
اره ۵ستاره ها گرون و ارزونش هست

خب ارزونش میشه سه ستاره .

تفاوت قیمتشم بر اساس نرخ و ارزش پول اون کشوره .طبق دلار و ریال ویورو 

مثل پنج ستاره ی ایران نرخش با پنج ستاره ی دوبی فرق  میکنه .چرا

چون بر اساس ارزش واحد،پولی کشور محاسبه میشه .

.

بیشتر ببینید
وقتی فرق بین ستاره ها رو نمیدونی چی بگم بهت جز اینکه کمتر خالی ببندی یا میبندی درست وحسابی ببندی بچه ...

فرق بین ستاره ها رو تو میدونی؟ اصلا نیاز نیست مسافرت بری

حتی تو سایت ها هم میتونی ببینی که هتل های ۵ ستاره قیمتاشون از زمین تا آسمون متفاوته. چه توی ایران چه خارج از ایران

واقعا دیگه حوصله اینکه حرف بزنم رو ندارم ولی جواب میدم تا دنبال زندگی مردم نباشی من فقط سوال پرسیدم

خوبه خودم گفتم عید توی استانبول که برای پارساله

دیگه روی من ریپ نزن حوصله ندارم

بعد دو سال سرطانو شکست دادم✌️🎗❤️

[QUOTE=376708645]اصلا اعتقادی به روز مبادا نداری[/QUOT یه مادربزرگی داشتم کل عمرش این جمله رو میگفت ...

ما هم می خوریم هم می پوشیم ولی دور نمیریزیم مثل شما بجا مصرف میکنیم در ضمن از گرون بجای قرون گفتنت معلومه چیو با چی داری مقایسه میکنی صرف جویی اطرافیان شما زبونزده 

ما هم می خوریم هم می پوشیم ولی دور نمیریزیم مثل شما بجا مصرف میکنیم در ضمن از گرون بجای قرون گفتنت م ...

شما پولتو دور نریز تا اخر عمرت بمون خونت بپوس به من چه 

منم خوشم میاد بریزم دور همه جارو بگردم بعد بمیرم  

موفق باشی عزیزم