2777
2789

مادرشو و خواهراشو و داماداشون دعوت کرد خودم راضی نبودم نمی‌خوام بیان خونم ولی با قلدری گفت ناراحتی برو بیرون منم رفتم خونه مادربزرگم و صبح رفتم سرکار بعداز ظهر اومدم دیدم غذا از بیرون سفارش داره و پیش غذا و دسر و خلاصه سنگ تموم از عمد ظروف یک بار مصرف و بیرون نداشته که ببینم اونام با پررویی خوردن و رفتن میگه چند تا غذا اضافه اومده بردم مسجد محل میگم خوب واسه خانوادت خرج می‌کنی میگه تمام زندگیم فدا یه تار مو مادرم و خواهرام اگه فشار بت اومده تو هم خانوادتو دعوت کن براشون خرج کن گفتم خانواده من واسه شکم هر حقارتی به جون نمی خرن چطور راضی شدن بیان تو خونه ای که کدبانو توش نیست ؟ شما طایفه ای پر رو تشریف دارید آقا

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وقتی نبودن و بودن شما تأثیری تو نیومدن اونا نداره کاش میموندی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

عزیزم شوهرا هیچوقت خانوادشونو رها نمیکنن حتی بدترین بلا هم سر ما بیارین باز شوهرامون میرن سمتشون توام سیاست داشته باش تو روش با خانوادش بد نباش که مقصر ندونتت  خواست دعوت کنه بگو نمیتونم غذا درست کنم خراب نیکنم برا این همه ادم ابروم میره خودش از بیرون میگیره توام اذیت نمیشی 

عزیزم مردی که به خوانوادش و مادرش احترام میزاره شک نکن به تو هم جلوی بقیه احترام میزاره

دلت رو با خانوادش صاف کن 

خدا دوست نداره اینطوری با کینه و نفرت از هم حرف میزنید 

مهمون هم هر چی باشه حتی اگه دشمن خونی هم باشه بازم حبیب خداست و باید احترامش رو نگه داشت 

درست نبوده که رفتی و خونه رو ترک کردی