2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم با زور و قلدری خانوادشو دعوت کرد خونه نموندم زدم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 3636 بازدید | 110 پست

تازه با رفتنت کاری کردی اونا بیشتر راحت باشن

و بهشون ثابت کردی همسرت تو رو تو این خونه چیزی حساب نمیکنه

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بودم کلا ازین زندگی میرفتم........غلط کرده زنشو فدای خانوادش کنه

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر  

دلخوشی از خودش و خانوادش ندارم

همه ما تقریبا زخم خورده هستیم ازشون ولی خب ارتباطشون قطع نمبشه اگرم تو مخالفت کنی علنی میگن تو مقصری با سیاست جلو برو و بیخیالشون باش خودتو حرص نده اونا ناراحتی تو براشون مهم نیست پس توام برات مهم نباشه اونا چکار میکنن

تحملشونو ندارم خواستم جلو داماداش ضایع بشه بفهمن زندگیش گوهه

فکر نکنم ضایع شده باشن اگه با تعریفی که شما کردی برای اونا خیلی خوش گذشته شما ضرر کردی باید میموندی میخوردی یه کم سیاست داشته باشی خوبه احترام خودت حفظ میشه با این کار به خودت بی احترامی کردی 

تازه با رفتنت کاری کردی اونا بیشتر راحت باشنو بهشون ثابت کردی همسرت تو رو تو این خونه چیزی حساب نمیک ...

اونا مثل مگس گرد شیرینی جمعن دور شوهرم از موقعیت و جایگاهش دارن سود میبرن اینقدر حقیرن ..من این شوهر وموقعیت و خانوادشو به هیچی حساب نمیکنم و تصمیم گرفتم باعث سرافکندگیم بشم 

اونا مثل مگس گرد شیرینی جمعن دور شوهرم از موقعیت و جایگاهش دارن سود میبرن اینقدر حقیرن ..من این شوهر ...

خب پس حرص نخور برات مهم نباشه

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
فکر نکنم ضایع شده باشن اگه با تعریفی که شما کردی برای اونا خیلی خوش گذشته شما ضرر کردی باید میموندی ...

نه کار خودمو میکنم اتفاقا قبل از رفتنم شوهرم داشت میترکید اینقدر عصبانی بود با داماداش سر سنگینه الان آبروش رفته

تحملشونو ندارم خواستم جلو داماداش ضایع بشه بفهمن زندگیش گوهه

باتعریفی که کردی تو ضایع شدی که حتی اگه نباشی   اون مهمونی خودشو میده سنگ تموم گذاشت  و به تو محل نداد 

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم