2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم با زور و قلدری خانوادشو دعوت کرد خونه نموندم زدم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 5044 بازدید | 115 پست

خانمی من تاپیک شما رو یادمه که شوهرت بهت خیانت کرده بود 

خیلی خواهرانه بهت میگم اینقدر خودتو اذیت نکن باور کن همه اینها آخرش دامن خودتو میگیره مریضی خطرناکی میگیری دور تر جون چون تحمل این درد خیلی توان میخواد اگه واقعا از شوهرت متنفری و میخوای با زور و جنگ زندگی کنی جدا شو 

ولی اگه میخوای زندگی کنی به خاطر بچت حتما برو یه فکری برای خودت و شوهرت بکن که از اول بسازین با هم این جنگ و دعوایی که توش هستین اولین اسیبش به پسرت میرسه و واقعا نه از حضور پدرش و تا مادرش می‌تونه بهره ببره و چه بسا بهتره جدا بشین تا آرامش داشته باشه خود منم پسر چهار ساله دارم به شدت حساس و آسیب پذیر هستند و متاسفانه همه چالشهای بزرگتر ها رو درک میکنن 

شما زن قوی و شجاعی هستی اینکارو با خودت و زندگیت نکن

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اوقات خودتو تلخ نکن، یک شب تحمل کن گل

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی
بیشتر ببینید

خیلی هیجانی داری برخورد میکنی، از طرفی نمیخوای کسی بفهمه خیانتشو از طرفی همه جا داری جار میزنی، بیچاره اون بچه که تو همچین جوی داره زندگی میکنه

تو الان به جای اینکه اونو مثل موم تو دستت نگه داری تا وقتی جدا بشی فقط تنش رو بیشتر میکنی و همه از چشم تو میبینن

نمیخوای این مردو باشه نخواه اما سیاست به خرج بده تا وقتی طلاق بگیری. 

تو الان باید به فکر بعد از طلاقت باشی نه اینهمه جار و جنجال کنی

شمایی که از زندگی ایشون خبر نداری لطفا این طور نظر نده . منم از قضاوت شما بدم اومد

آفرین

* کاش میشد سر تموم این سخنرانهای انگیزشی رو کرد زیر آب ، بعد در حالیکه دارن "خفه" میشن بهشون گفت : فقط مثبت فکر کن ...*